Kaya: Turizm kentini, çöp kent yapmak istiyorlar

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Menderes İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar programında yaptığı konuşmada,...

TAKİP ET

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Menderes İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar programında yaptığı konuşmada, CHP'li İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Menderes'i İzmir'in çöplüğü yapmak istediğini ifade etti. Doğası, tarımı, tarihi, denizi ve turizmiyle öne çıkan Menderes'in çöpe layık görülmesine izin vermeyeceklerini belirten Kaya, 14 Mayıs'ta sandıkta gereken cevabı alacaklarını söyledi.

'MENDERESLİ'LER ONLARI YOK SAYACAK'

Kaya, 'Menderes, su kaynaklarımızın, tarımın merkezi ve turizmin cennetidir. Menderes'i çöp kent yapmak isteyenlere hemşehrilerimiz hak ettikleri cevabı verecektir. Menderes için hiçbir hizmet üretmeyip, bereketli bir tarım ovasının ortasına çöp tesisi yapmaya kalkanlar ne kadar büyük bir hata yaptıklarını anlayacaklar. Menderes'i yok sayanları Menderesli'ler de yok sayacak' ifadelerini kullandı.

'ONLAR SADECE POLEMİK ÜRETİR'

2014-2019 döneminde AK Parti belediyeciliği döneminde Menderes'e rekor hizmetler gerçekleştirildiğini belirten Kaya, son dönemde de ilçede kamu yatırımlarında rekor kırıldığını söyledi. İZBAN, doğalgaz, hastane, gençlik merkezi, yeni okullar, spor alanları ve kavşak düzenlemeleri gibi birçok kamu yatırımının Menderes'e kazandırıldığını ifade etti. Kaya, 'Onlar Menderes'i çöpe layık görürken, biz tarımsal organize sanayi bölgesiyle, turizmden artan payı ve kamu yatırımlarıyla güçlü ve modern bir Menderes planladık. Yaptıklarımız ortada. Varsa bir eserleri, çıksınlar konuşsunlar. Eser üzerinden, hizmet üzerinden konuşmayı bilmeyenler ancak polemik üretir. Bunu da çok iyi biliyoruz' diye konuştu.

MENDERES'E TAM TEŞEKKÜLLÜ HASTANE 

75 yataklı Menderes Devlet Hastanesi'nin son sistem poliklinikleri, diyaliz ünitesi, acil servisi ve ameliyathaneleriyle tam teşekküllü bir hastane olduğunu hatırlatan Kaya, sözlerini şu şekilde tamamladı 'Menderes Devlet Hastanemiz ilçemize çok yakıştı. 4 ameliyathane salonu, yetişkin ve çocuk yoğun bakım üniteleri ile 40 adet poliklinik odası, 3 doğum salonu, 10 diyaliz ünitesiyle her türlü ihtiyaca cevap verebiliyor. Modern mimarisiyle de dikkati çeken hastanemiz, vatandaşlarımıza otel konforunda sağlık hizmeti sunuyor'  

HABER MERKEZİ

(E.S.)

 

Bakmadan Geçme