Kayıp genç kızdan acı haber! 

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde 17 Eylül'den beri kayıp olan 21 yaşındaki Pelin Karaca'nın cansız bedeni, Uşak'ın Eşme ilçesindeki ormanlık alanda gömülü olarak bulundu.

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde 17 Eylül'den bu yana kayıp olarak aranan 21 yaşındaki Pelin Karaca'nın cansız bedeni, Uşak'ın Eşme ilçesindeki ormanlık alanda gömülü halde bulundu. Cinayete kurban gittiği belirlenen Karaca'nın kaybolması üzerine ailesi, 26 Eylül'de emniyete kayıp ilanında bulundu.

Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Pelin Karaca'nın son görüştüğü A.U. (36) isimli kişiyi takibe aldı. A.U., cinayeti itiraf ederek Karaca'yı öldürdükten sonra gömdüğünü söyledi. Olay yerinde yapılan aramalarda, Pelin Karaca'nın cansız bedenine ulaşıldı. Karaca'nın cenazesi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderilirken, cinayet şüphelisi A.U.'nun emniyetteki işlemleri sürüyor.

“EŞME'DE ORMANA GÖMMÜŞ”

Pelin Karaca'nın annesi Nihal Dönmez Karaca, “Eski mahalleden komşumuzun oğluydu. Telefonla aradım ancak bir türlü ulaşılmıyor. Kızımın cinayete kurban gideceğini değil de kızımın kaybolduğunu düşünüyordum. Polise gidip kızımın can güvenliğinden endişe ettiğimi söyledim. Bugün büyük kızımı arayıp haber verdiler. Kızımı öldürüp Uşak Eşme'de ormana gömmüş. Kızımı katleden 36 yaşında evli bir adam. ‘Anne çarşıya gidip geleceğim' dedi. Gidiş o gidiş” şeklinde konuştu.

Bakmadan Geçme