Kayseri bin kişilik kadro ile ritmini buldu

Sosyal ve kültürel etkinliklerle ile adından söz ettiren Büyükşehir Belediyesi, spor faaliyetlerini de aksatmadan devam ettiriyor....

TAKİP ET

Sosyal ve kültürel etkinliklerle ile adından söz ettiren Büyükşehir Belediyesi, spor faaliyetlerini de aksatmadan devam ettiriyor. Bu çerçevede kadınlara özel olarak Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. tarafından, birbirinden farklı dans koreografileri, aerobik-zumba seansları, sürpriz hediyeler ve sahne gösterilerinin yer alacağı 'Ritmini Yakala' etkinliği düzenlendi.
Kadir Has Kongre ve Spor Merkezi'nde yapılan etkinliğe Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç'ın eşi Dr. Necmiye Büyükkılıç, Milletvekili Adayları Ayşe Böhürler ve Emine Timuçin ile kadim şehir Kayseri'nin güçlü kadınları ile bir araya geldi.
Etkinlikte, birbirinden farklı dans koreografileri, aerobik/zumba seansları, sürpriz hediyeler ve sahne gösterileri yer aldı. Kadınlar, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç'a Ritmini Yakala etkinliğine vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür etmeyi unutmadı.

(İHA)

(PY)

Bakmadan Geçme