Kemal Kılıçdaroğlu ve Ümit Özdağ görüşmesi başladı

Kılıçdaroğlu ve Özdağ, saat 13.32 itibarıyla Zafer Partisi Genel Merkezi’nde bir araya geldi. Görüşmede ATA İttifakı’nın...

TAKİP ET

Kılıçdaroğlu ve Özdağ, saat 13.32 itibarıyla Zafer Partisi Genel Merkezi'nde bir araya geldi. Görüşmede ATA İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan'ın ikinci turdaki tutumu ele alınacak.

ÖZDAĞ  DUYURDU

ATA İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan'ın hangi ittifakı destekleyeceği merak konusu olurken, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ önceki akşam yaptığı açıklamayla Kılıçdaroğlu ile görüşeceğini duyurmuştu. Özdağ, 'Muhtemelen biz, Sinan Bey, Kemal Bey birlikte görüşeceğiz. Kemal Bey, bizim koyacağımız fikirler dizisini altılı masayla görüşecek' şeklinde konuşmuştu.

Sinan Oğan, daha önce Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ve Yardımcısı Feramuz Üstün ile görüşmüştü. Oğan, New York Times'a verdiği mülakatta 'Cumhurbaşkanı yardımcısı olmak varken neden bakan olayım?' demişti.

OĞAN'IN KARARI BUGÜN AÇIKLANABİLİR

Cumhurbaşkanlığı ilk tur seçimlerinde yüzde 5,17 oy alan Sinan Oğan'ın ikinci tura ilişkin kararını bugün açıklaması bekleniyor. Habertürk sunucusu ve gazeteci Kürşad Oğuz, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, Oğan ile yaptığı telefon görüşmesinde kararın 19 Mayıs'ta açıklanacağını belirtmişti.

Kılıçdaroğlu, 14 Mayıs akşamı Sinan Oğan'ı telefonla arayarak aldığı oy oranı için tebrik etmişti. CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç ise daha sonra yaptığı açıklamada, Kılıçdaroğlu'nun Oğan'ı tebrik ettiğini ve görüşmenin olumlu geçtiğini ifade etmişti

Bakmadan Geçme