Kemal Kılıçdaroğlu’na suikast uyarısı

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal...

TAKİP ET

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na bir suikast girişimi gerçekleştirilebileceğini ifade etti.

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ

Cumhuriyet'e konuşan Selçuk Özdağ, 'Geçmişte siyasetçilere ve gazetecilere yönelik çok sayıda suikast girişimi oldu. Seçime az bir zaman kala Kılıçdaroğlu'nun adaylığı kesinleştikçe suikast girişimi ihtimalini de daha çok düşünmek gerekiyor. Bu nedenle koruma tedbirlerini artırmak gerekiyor' diye konuştu.

CHP Genel Başkan Koordinatör Başdanışmanı Erdoğan Toprak

CHP Genel Başkan Koordinatör Başdanışmanı Erdoğan Toprak ise söz konusu suikast iddiaları olduğunu onayladı. Başdanışman Toprak, 'Duyumlar almadığımızı söyleyemeyiz. Ancak devletin bu konuda duyarlılık göstereceğine inanıyoruz' dedi. Ayrıca söz konusu duruma yönelik devlete güvendiklerini de vurgulayan Başdanışman Toprak, 'Devletin elinde istihbarat imknı var. Bu konuda deneyimli, namuslu insanlar var. Onlara güveniyoruz. Bu ihbarları gözden geçiriyorlardır' şeklinde konuştu.

 

(Y.K.)

Bakmadan Geçme