Kemal Kılıçdaroğlu’nun siyasetteki yeni yol haritası nasıl olacak?

Kemal Kılıçdaroğlu’nun CHP’nin 38. Genel Kurultayı’nda genel başkanlığı kazanamamasının ardından, siyasette vakıf kurma veya devralma planları...

Kemal Kılıçdaroğlu'nun CHP'nin 38. Genel Kurultayı'nda genel başkanlığı kazanamamasının ardından, siyasette vakıf kurma veya devralma planları yaptığı belirtiliyor.

T24'ten alınan bilgilere göre, Kılıçdaroğlu, şu anda yol arkadaşlarıyla birlikte yeni bir vakıf kurmayı veya faaliyette olan bir vakfın yönetimini devralmayı düşünüyor.

Henüz netleşmeyen bir karar sürecinde olan Kılıçdaroğlu, kısa bir süre içerisinde bu değerlendirmeyi tamamlayacak ve ya yeni bir vakıf kuracak ya da mevcut bir vakfın yönetimini devralacak. Bu vakıf, hem İstanbul hem de Ankara'da birer ofise sahip olacak. Kılıçdaroğlu, bu ofislerde çalışmalarını sürdürerek aynı zamanda konuklarını ağırlayacak.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun bu yeni adımıyla birlikte, siyasi etkileşimini sürdürerek güncel konularda görüşlerini paylaşmaya devam etmesi ve CHP ile ilgili değerlendirmelerde bulunması bekleniyor.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme