Kemalpaşa’da 6 bin kişilik iftar

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in katılımıyla Kemalpaşa Rekreasyon Alanı'nda gerçekleştirilen iftar programı vatandaşların yoğun ilgisine sahne oldu. Sonradan yapılan eklemeler ile yaklaşık...

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in katılımıyla Kemalpaşa Rekreasyon Alanı'nda gerçekleştirilen iftar programı vatandaşların yoğun ilgisine sahne oldu. Sonradan yapılan eklemeler ile yaklaşık 6 bin kişilik olarak gerçekleştirilen iftar yemeği için alan saatler kalan doldu. Sonradan gelen vatandaşların da dahil olması ile Kemalpaşalılar Rekreasyon Alanı'nı adeta mitinge alanına çevirdi. Programa CHP İzmir milletvekilleri Murat Bakan, Sevda Ertan Kılıç, Yüksel Taşkın, Rahmi Aşkın Türeli, CHP Kemalpaşa Belediye başkan adayı Mehmet Türkmen, CHP Kemalpaşa İlçe Başkanı Ahmet Yılmaz, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. İftar programında konuşan Özel, 'Mehmet Türkmen bütün CHP'li belediye başkanları gibi seçildiği gün yakasındaki parti rozetini çıkartacak, Türk bayrağını rozet olarak yakasına takacak, tüm siyasi görüşlerden Kemalpaşalılara eşit ve ayrımsız hizmet sunacak' dedi.

KEMALPAŞA'DA İTTİFAK

Konuşmasında Kemalpaşa'da her kesimden destek gördüklerini belirten Başkan Adayı Mehmet Türkmen,  '' Kemalpaşa'da son derece pozitif bir seçim süreci gerçekleştirdik. Emeği olan herkese teşekkür ederim. Biz ilçemizde tabanda çok geniş bir ittifak kurmuş durumdayız. İnşallah 31 Mart günü bunun sonuçlarını çok farklı şekilde görmüş olacağız. Bugün bizleri burada şereflendiren Sayın Genel Başkanımız Özgür Özel'e teşekkür ediyorum.'' dedi.

HABER MERKEZİ

Bakmadan Geçme