Kente yeşil bir nefes

Konak'ta şehrin en büyük oksijen depolarından biri olan Çınartepe Aydın Erten Rekreasyon Alanı hizmete açılıyor Kente...

TAKİP ET

Konak'ta şehrin en büyük oksijen depolarından biri olan Çınartepe Aydın Erten Rekreasyon

Alanı hizmete açılıyor

Kente yeşil bir nefes

Aydın Erten Rekreasyon Alanı açılıyor

18 Mayıs günü açılışı yapılması beklenen alan hakkında konuşan  Başkan Batur, 'Sözümüzü tuttuk, merhum Başkan Aydın Erten'in adını taşıyan rekreasyon alanını hemşehrilerimize kazandırdığımız için mutluyuz, gururluyuz' dedi.

İLÇENİN AKCİĞERİ

Konak Belediyesi, Tarım ve Orman Bakanlığından 29 yıllığına tahsisi alınan Çınartepe Aydın

Erten Rekreasyon Alanı'nda yaptığı çalışmaları tamamlayarak açılış için gün saymaya başladı. 80 dönümlük alanıyla ilçenin akciğeri konumundaki Çınartepe Aydın Erten Rekreasyon Alanı'ndaki yenileme çalışmalarının tamamlandığını belirten Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, açılışını 18 Mayıs tarihinde yapacaklarını duyurdu.  Başkan Batur, İzmirlilere alternatif bir dinlenme alanı kazandırmanın mutluluğunu ve gururunu yaşadıklarını dile getirdi.

TÖREN 18 MAYIS'TA

18 Mayıs Çarşamba günü saat 18.30'da yapılacak törene tüm İzmirlileri davet eden Batur, ' İzmirlilerin, doğanın içinde aileleriyle birlikte keyifli zaman geçirebilecekleri muhteşem bir tesis oldu. Tüm halkımızı bu güzel alanın hizmete açılış törenine davet ediyorum' dedi.

'MACERA PARKI' HAZIR

80 dönümlük alan üzerine kurulan Çınartepe Aydın Erten Rekreasyon Alanında aktivite arayanlar da unutulmadı. Yapılan yenileme çalışmasında bir de 'Macera Parkı' oluşturuldu. Park dev salıncak, ip parkuru, ağ trombolin, atış poligonu ve zipcoaster gibi oyun elemanlarının yerleştirildiği Macera Parkı, her yaştan macera tutkunlarını bekliyor.

Bakmadan Geçme