Kılıç: Değişim için size ihtiyacımız var

CHP İzmir Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divanı Katip Üyesi Av. Sevda Erdan Kılıç, 28 Mayıs Pazar...

TAKİP ET

CHP İzmir Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divanı Katip Üyesi Av. Sevda Erdan Kılıç, 28 Mayıs Pazar günü gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı seçimi ikinci turuyla ilgili bir basın açıklaması yaptı. Av. Kılıç, seçmenlere hitaben yaptığı konuşmada, Cumhuriyet'in emaneti olan Türkiye'nin geleceği için büyük bir sorumluluk taşıdıklarını vurguladı.

Av. Kılıç, ülkenin kalkınmasında önemli rol oynayan ekonomi, eğitim, sağlık, adalet, tarım ve liyakat gibi konulardaki olumsuz gidişata dikkat çekerek, değişim ihtiyacının farkında olduklarını ifade etti. Değişimin zorlu bir süreç olduğunu kabul etmelerine rağmen, ülkenin geleceğini şekillendirebilmek için halkın desteğine ihtiyaç duyduklarını belirtti. İşçilerden, emeklilere, memurlardan, çiftçilere, öğrencilere, gençlere ve yaşlılara seslenen Kılıç, bu değişimin bir parçası olmanın, geleceğe bırakılacak en büyük miras olacağını vurguladı.

Kılıç, ikinci turun bir dönüm noktası olduğunu dile getirerek, doğrunun yanlışa, iyiliğin kötülüğe, bolluğun sefalete, hukukun ise suçlulara karşı bir zaferi olacağını ifade etti. Değişimin bu hedefleri gerçekleştirmek için yapıldığını belirten Kılıç, ilk turdaki oyların da değişim mesajını ortaya koyduğunu söyledi. Kılıç, tüm Türkiye'nin birlikte Cumhurbaşkanı Adayları Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nu Çankaya Köşkü'ne çıkarmaya davet etti.

Son olarak Av. Kılıç, bu topraklara barışı, sevgiyi, bolluğu ve bereketi yeniden getirmek için bir araya gelmeye ve destek vermeye çağrıda bulundu. Türkiye'ye teşekkürlerini ileterek açıklamasını sonlandırdı.

Demet Gürgen

Bakmadan Geçme