Kılıçdaroğlu: Milleti TRT ile barıştıracağım

28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimlerine saatler kala Cumhurbaşkanı adaylarından çarpıcı açıklamalar, vaatler ard arda gelmeye devam ediyor....

TAKİP ET

28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimlerine saatler kala Cumhurbaşkanı adaylarından çarpıcı açıklamalar, vaatler ard arda gelmeye devam ediyor.

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla, 'Seçimi kazandıktan sonra ilk imzalayacağım kararnamelerden biri maçların şifresiz izlenmesi olacak, dedi.

Milletin küçük zevklerini bile çaldılar diyen Kılıçdaroğlu, 'Milleti TRT'ye barıştıracağım' ifadelerine yer verdi.

'TRT Milletin Kanalı Olacak'

İşte Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun twiter hesabından yaptığı paylaşımın tamamı:

'Seçimi kazandıktan sonra, ilk imzalayacağım kararnamelerden biri, maçların artık şifresiz olarak TRT'de yayınlanmasını sağlamak. Milletin küçücük zevklerini bile çaldılar. Böylece milleti TRT'yle de barıştıracağım ve TRT gerçekten milletin kanalı olacak'

Seçimi kazandıktan sonra, ilk imzalayacağım kararnamelerden biri, maçların artık şifresiz olarak TRT'de yayınlanmasını sağlamak. Milletin küçücük zevklerini bile çaldılar. Böylece milleti TRT'yle de barıştıracağım ve TRT gerçekten milletin kanalı olacak.

— Kemal Kılıçdaroğlu (@kilicdarogluk) May 27, 2023

 

HABER MERKEZİ

Bakmadan Geçme