Kılıçdaroğlu’na İzmir’de coşkulu karşılama!

CHP lideri ve Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, İkinci Yüzyılın İktisat Kongresi için geldiği İzmir Adnan Menderes Havalimanı’nda partililer tarafından büyük bir destek ve coşku ile karşılandı.

TAKİP ET

CHP lideri ve Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, İkinci Yüzyılın İktisat Kongresi'ne katılmak amacıyla bugün öğlen saatlerinde  İzmir Adnan Menderes Havalimanı'na geldi. Kılıçdaroğlu havalimanında, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve eşi Neptün Soyer tarafından karşılandı. Söz konusu havalimanında partililer tarafından meşaleler ve pankartlarla dolu büyük bir destek ile karşılandı. Özellikle Kılıçdaroğlu için 'Hepimiz Kemal'iz, hepimiz adayız' sloganlarının atıldığı öğrenildi.

Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve eşi Neptün Soyer

İkinci Yüzyılın İktisat Kongresi'ne bugün Kemal Kılıçdaroğlu'nun yanı sıra DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ve Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ve  İYİ Parti'yi temsilen ise Genel Başkan Yardımcısı Ümit Özlale katılacak.

 

Bakmadan Geçme