Kocaeli’de Sanayi Tüpü Patlaması: 2 Ölü, 6 Yaralı

Patlamanın Detayları: Olay, Gebze Pelitli mevkiinde bulunan bir fabrikada saat 13:30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgilere...

Patlamanın Detayları:

Olay, Gebze Pelitli mevkiinde bulunan bir fabrikada saat 13:30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, fabrikada yapılan kaynak çalışması sırasında bir sanayi tüpü patladı. Patlamada 2 işçi hayatını kaybetti, 6 işçi ise yaralandı.

Yaralıların Durumu:

Yaralanan 6 işçiden 4'ü ambulanslarla, 2'si ise helikopterle çevredeki hastanelere sevk edildi. Yaralıların durumunun stabil olduğu öğrenildi.

Olay Yeri İncelemesi:

Patlamanın ardından olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerinde inceleme başlatıldı. Patlamanın nedenini araştırmak için çalışma başlatıldı.

Vali'den Açıklama:

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, patlama ile ilgili yaptığı açıklamada, 'Gebze Pelitli'de bir fabrikada sanayi tüpünün patlaması sonucu 2 vatandaşımızın vefat ettiği, 6 vatandaşımızın da yaralandığı bilgisi alınır alınmaz bölgeye güvenlik güçleri, AFAD ve sağlık ekipleri yönlendirilmiştir. Yaralılarımız hastaneye sevk edilmiş olup, durumları yakından takip edilmektedir. Olayla ilgili inceleme başlatılmıştır.' dedi.

Bakmadan Geçme