Komşu kavgasında silahla vurulma

İzmir Torbalı’da yaşanan komşu kavgasında karı koca silahla vurularak yaralandı. Söz konusu olay, Torbalı Ertuğrul Mahallesi...

İzmir Torbalı'da yaşanan komşu kavgasında karı koca silahla vurularak yaralandı.

Söz konusu olay, Torbalı Ertuğrul Mahallesi 3007 Sokak'ta meydana geldi. Öğrenilen bilgiler doğrultusunda, komşu oldukları öğrenilen Mehmet Ş., ile U.P., arasından henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı tartışma yaşandı. Olayın kısa sürede kavga dönüşmesi üzerine U.P., yanındaki tabanca ile komşusu Mehmet Ş. ile eşi Melis Ş.'ye ateş etti.

112 Acil Çağrı Merkezi'ne haber verilmesiyle birlikte olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaptığı kontrollerde Mehmet Ş.'nin bacak kısmından Melis Ş.'nin kasık bölgesinden vurulduğu tespit edildi. Yaralılar ambulans ile Torbalı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan ve durumunun ağır olduğu öğrenilen Melis Ş., İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Melis Ş.'nin hayati tehlikesi devam ettiği ifade edildi.

Ayrıca komşularını vuran U.P. polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı ve söz konusu duruma yönelik polis ekipleri tarafından soruşturma başlatıldı.

İHA

Bakmadan Geçme