Konak Belediyesi'nden 9 Eylül coşkusu

Başkan Mutlu'dan ziyaretçilere anlamlı hediye.

Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, İzmir'in kurtuluşunun 102. yıl dönümünü kutlayan etkinlikleri 93. İzmir Enternasyonal Fuarı'na taşıdı. Fuarın son gününde Konak Belediyesi'nin standını ziyaret eden Başkan Mutlu, ziyaretçilere Türk Bayrağı hediye ederek bu anlamlı günü taçlandırdı.

İzmir'in Kurtuluş Coşkusu Fuara Taşındı

İzmir'in kurtuluşunun 102. yılı kutlamaları sabah saatlerinden itibaren kent genelinde büyük bir coşkuyla devam etti. Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, sabah saatlerinden itibaren katıldığı törenlerin ardından akşam saatlerinde bu coşkuyu İzmir Enternasyonal Fuarı'na taşıdı. Konak Belediyesi'nin 93. İzmir Enternasyonal Fuarı kapsamında açtığı stantta ziyaretçilerle bir araya gelen Başkan Mutlu, günün anlam ve önemine uygun olarak Türk Bayrağı dağıttı.

Ziyaretçilerden Yoğun İlgi

Fuarın son gününde vatandaşlarla buluşan Başkan Mutlu, Konak standına gösterilen ilgiden dolayı teşekkür etti. Yoğun ilgi gören etkinlikte ziyaretçilerle sohbet eden Başkan Mutlu, bayrakları evlerinde, balkonlarında ve iş yerlerinde sergilemeleri için vatandaşlara hediye etti. Başkan Mutlu, “9 Eylül, Türkiye Cumhuriyeti tarihine altın harflerle yazılmış en özel günlerden biridir. İzmir'in kurtuluşunun 102. yılını büyük bir gurur ve coşkuyla kutladık. Sabah başlayan törenlerin ardından bu büyük coşkuyu fuara da taşıdık. Ziyaretçilerimize anlamlı bir hatıra olarak Türk Bayrağı hediye ettik” dedi.

“Nice 9 Eylüllerde Birlikte Olmak Dileğiyle”

Başkan Mutlu, İzmir'in kurtuluşu için düzenlenen törenlerin ardından fuar alanında coşkuyu paylaşmanın mutluluğunu dile getirerek, “Bizi yalnız bırakmayan tüm misafirlerimize çok teşekkür ediyorum. İzmir'in kurtuluşu, tarihimizdeki en anlamlı günlerden biri ve bu coşkuyu hep birlikte paylaştık. Umuyorum ki gelecek yıllarda da aynı heyecan ve gururla bu anlamlı günü birlikte kutlamaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Konak Belediyesi'nin standı, fuar boyunca ziyaretçilerden yoğun ilgi görürken, bayrak dağıtımı etkinliğiyle 9 Eylül coşkusu daha da anlam kazandı. Başkan Mutlu, ziyaretçilere teşekkür ederek, İzmir'in kurtuluşunun simgesi olan bu özel günde vatandaşlarla bir arada olmanın gururunu yaşadığını vurguladı.

Özel Haber

Bakmadan Geçme