Konak Belediyesi'nden istihdam atağı

3 ayda 300 kişi iş sahibi oldu.

Konak Belediyesi tarafından 3 ay önce hizmete açılan 'İş'te Konak Personel İstihdam Ofisi', kısa sürede önemli bir başarıya imza attı. İşverenlerle iş arayanları buluşturmayı amaçlayan ofis, açıldığı günden bu yana 300 kişiyi iş sahibi yaptı.

Kısa Sürede Büyük Başarı

İş'te Konak, iş dünyasının önemli temsilcilerinin katılımıyla hizmete açılmıştı. Ofis, 200'e yakın firma ile iş birliği yaparak iş arayan vatandaşların doğrudan işverenlerle buluşmasını sağladı. Bu kapsamda gerçekleştirilen toplu iş görüşmeleri sonucunda, iş arayanlar İzmir'in önde gelen firmalarında çalışma imkânı buldu. İlk üç ayda yapılan başvurular sonucu 300 kişi işbaşı yaparken, 2 bine yakın kişinin başvurusu da sistemde kayıtlı olarak bulunuyor.

Seçim Vaadi Gerçeğe Dönüştü

Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, seçim döneminde verdiği istihdam sözüne hızla ulaştıklarını belirterek, projenin görev süresinin ilk 100 günü içinde hayata geçirildiğini vurguladı. Başkan Mutlu, işsizlikle mücadele için ellerinden geleni yaptıklarını ifade ederek, tüm iş arayanları İş'te Konak'a başvuruda bulunmaya davet etti. "İzmir iş dünyası projemize inandı ve destek verdi. 200'e yakın firma şu anda ofisimize üye oldu. İlk üç ayda 300 kişiyi iş sahibi yaptık ve bu sayının artmasını hedefliyoruz" dedi.

İş'te Konak Başarı Hikayeleri

İş'te Konak aracılığıyla Eldor Group'ta işe başlayan Yağmur Buse Kara, Naz Ertan ve Esmanur Kara, Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu'ya teşekkür ederek, "İş arıyorduk, İş'te Konak'a başvurduk ve Konak Belediyesi sayesinde işe başladık" sözleriyle mutluluklarını paylaştı.

Online Başvuru İmkanı

İş arayanlar, www.istekonak.com web sitesi üzerinden online başvuruda bulunabiliyor. Başvuru sonrasında uygun iş ve firma seçeneklerini takip ederek toplu iş görüşmelerine katılma fırsatına sahip olan vatandaşlar, böylece iş bulma süreçlerini hızlandırabiliyor.

Özel Haber

Bakmadan Geçme