Konak Belediyesi'nden sevimli dostlarımıza aşı mesaisi

Konak Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü, havaların ısınmasıyla birlikte saha çalışmalarını hızlandırdı. Hem sokaktaki sevimli dostlarımızın sağlığını...

TAKİP ET

Konak Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü, havaların ısınmasıyla birlikte saha çalışmalarını hızlandırdı. Hem sokaktaki sevimli dostlarımızın sağlığını hem de toplum sağlığını korumak adına harekete geçen belediye ekipleri iç ve dış parazit ile kuduz aşıları öncelikli olmak üzere ilçe genelinde aşılama çalışmalarını arttırdı. İlkbaharın gelmesiyle özellikle pire, kene gibi parazitler ve uyuz hastalığına sebep olan parazitlerin artması nedeniyle iç ve dış parazit aşılaması ile yaz aylarında daha sık görülen kuduza karşı kuduz aşılamalarına yoğunlaşıldı. 

  

  

Okuldaki sevimli dostların da sağlık kontrolleri tamamlandı 

  

Konak Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü'nün saha çalışmalarıyla birlikte Alsancak Nevvar – Salih İşgören Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bahçesinde öğretmen ve öğrencilerin sahiplendiği dört köpek ve on kedinin de iç dış parazit ve kuduz aşıları yapıldı. Belediyenin bünyesindeki veteriner hekimler; aşılamanın yanında, okulun bahçesinde yaşayan can dostların sağlık kontrollerini de gerçekleştirdi. 

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme