Konak'ın Spor Okullarında yeni sezon başlıyor

Konak Belediyesi Spor Okulları hangi tarihte başlayacak? Kimler katılabilir? Kayıt süreci nasıl işliyor? Neler sunulacak?

Konak Belediyesi'nin spor okullarında kış sezonu 1 Ekim 2024'te başlıyor. Tüm İzmirlilere açık olan kurslara, 4-7 yaş ve 8-14 yaş arası çocuklar ile her yaştan kadınlar katılabiliyor. Kayıt süreci devam etmekte olup, ilçe genelinde 9 ayrı merkezde düzenlenecek olan kurslar, spor yapma imkânı sunuyor.

Farklı Branşlarda Spor Eğitimleri

Konak Belediyesi, spora erişimde fırsat eşitliğini ilke edinerek, 9 farklı merkezde toplam 7 branşta spor kursları düzenliyor. Gültepe Atatürk Spor Tesisi'nde çocuklar için futbol, voleybol, basketbol ve temel hareket eğitimi sunulurken, kadınlara yönelik pilates ve cardio eğitimleri de mevcut. Diğer spor tesislerinde de çocuklar için futbol kursları yer alıyor. Ayrıca, Güzelyalı Spor Merkezi ve çeşitli semt merkezlerinde kadınlar için pilates kursları düzenleniyor.

Başkan Mutlu'dan Vurgu

Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, kış döneminde de kursların kesintisiz süreceğini belirtti. “Spor kurslarımız ile geleceğe zihnen ve bedenen sağlıklı nesiller yetiştirmenin temellerini atıyoruz. Kurslarımız sayesinde çocuklar ve kadınlar güne zinde başlıyor, sosyalleşiyor ve yeni dostluklar kuruyor,” dedi.

Kayıt İçin İletişim

Haftanın altı günü gruplar halinde düzenlenecek olan kurslara katılmak için kayıt yaptırmak isteyenler, 0232 482 10 39 veya 0232 484 53 00 numaralı telefonları mesai saatleri içerisinde arayarak detaylı bilgi alabilirler.


Bakmadan Geçme