Konaklı Çocuklar kompozisyon yarışmasına katılacak

Konak Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla 'Konaklı Çocuklarımız Cumhuriyet'i Anlatıyor' temalı bir ödüllü kompozisyon yarışması düzenleyecek.

Yarışma, 9-11 yaş arasındaki öğrencilerin katılımına açık olup, kompozisyonların 18 Ekim tarihine kadar muhtarlıklara teslim edilmesi gerekmektedir.

Cumhuriyet Değerlerinin Geleceğe Taşınması

Konak Belediyesi, İzmir Kadın Kuruluşları Birliği işbirliğiyle, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 101. yılı anısına ‘Konaklı Çocuklarımız Cumhuriyet'i Anlatıyor' isimli kompozisyon yarışmasını düzenlemektedir. Bu etkinlik, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün inşa ettiği Cumhuriyet değerlerini gelecek nesillere aktarmak ve hatıralarını yaşatmak amacı taşımaktadır. Yarışmaya, Konak ilçe sınırlarında eğitim gören 9-11 yaş aralığındaki öğrenciler katılabilecek.

Teslim Tarihleri ve Katılım Şartları

Yarışmaya katılmak isteyen öğrencilerin, iletişim ve adres bilgilerini içeren kapalı zarflarını 18 Ekim tarihine kadar bağlı bulundukları mahalle muhtarlıklarına teslim etmeleri gerekmektedir. Yarışma sonucunda belirlenen ödüller ise şöyle sıralanmaktadır: birinciye 2.000 TL, ikinciye 1.500 TL, üçüncüye 1.000 TL değerinde hediye çeki verilecektir.

Ödül Töreni 28 Ekim'de Yapılacak

Yarışmanın ödül töreni, 28 Ekim tarihinde Alsancak Türkan Saylan Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecektir. Yarışma hakkında daha fazla bilgi almak isteyenler, 0232 484 38 27 numaralı telefonla iletişime geçebilir.

Başkan Çınarlı Mutlu'dan Çağrı

Cumhuriyet'in 101. yılı kutlamaları kapsamında düzenlenen yarışmaya tüm çocukları davet eden Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, “Büyük bir coşkuyla kutlayacağımız Cumhuriyet'in 101. yılında ‘Konaklı Çocuklarımız Cumhuriyet'i Anlatıyor' konulu kompozisyon yarışması düzenliyoruz. Çocuklarımızın gözünden, kaleminden Cumhuriyetimizi görmek için sabırsızlanıyor, bu anlamlı yarışmanın içinde yer alacak olan çocuklarımıza şimdiden başarılar diliyorum” şeklinde ifadelerde bulundu.

Bakmadan Geçme