Küçükoğullarından, kongrede konuştu: İktidar gelip geçici, CHP payidar kalacak!

Yeniizmir.com Yazarı Sıla Arabacıoğlu’nun haberine göre Selahattin Akçiçek Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen CHP Konak İlçe Kongresi’nde mevcut...

TAKİP ET

Yeniizmir.com Yazarı Sıla Arabacıoğlu'nun haberine göre; Selahattin Akçiçek Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen CHP Konak İlçe Kongresi'nde mevcut başkan Akın Küçükoğullarından, konuşma yaptığı esnada ayakta alkışlandı. Küçükoğullarından 'seçim' mesajı vererek, 'Bu iktidar gelip geçer ama CHP hep payidar kalacaktır' dedi.

İSTEĞİNİ AÇIKLADI!

Çalışmalarından bahseden Küçükoğullarından, 'Bu meydan hesap verme yeridir. Burada en iyice detayına kadar hesap vereceğiz. Partimizi büyütmek için kapılarımızı ardına kadar açtık. Dert dinledik, yapabileceklerimizi yaptık. Yapamayacaklarımız için söz vermedik. Her sabah 9'da mesaimize başladık, akşam kaçta biteceğine bakmadık. Eşimi, çocuklarımı ailemi unuttum. Bu süreçte en büyük aşkımız CHP oldu. CHP varsa emekçinin, emeklinin memurun hakkının koruyan vardır. Bu iktidar gelip geçer ama CHP hep payidar kalacaktır. Konak'ta üye sayımız 10 bin 842. Bu çok az. Giderayak sizden bir ricam olacaktır, üye sayımızı 20 binlere çıkartalım. Değişim diyenler, değişimi gençlerle başlatalım. Var mısınız?' diye konuştu.

Konak'ta sandıklarda hiç fire verilmediğinin altını çizen Akın Küçükoğullarından, 'Firesiz sandıklar, Konak'ta ilk oldu. Konak'ta Cumhurbaşkanı adayımız Kemal Kılıçdaroğlu'na Konak'ta rekor oy geldi. Kılıçdaroğlu, 111 mahallenin 91'ide önde bitirdi. Delege seçimlerinde çoğu mahallede tek liste ile seçime girdik. Bu da Konak'ta bir ilktir' ifadelerini kullandı.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme