Künarlıoğlu saha çalışmalarına hız verdi

İYİ Parti Torbalı Belediye Başkan Aday adayı Ahmet Künarlıoğlu saha çalışmalarına hız verdi. İttifak kararının bozulması...

TAKİP ET

İYİ Parti Torbalı Belediye Başkan Aday adayı Ahmet Künarlıoğlu saha çalışmalarına hız verdi. İttifak kararının bozulması üzerine Torbalı'da ilk kez seçime girecek olan İYİ Parti, iki aday adayı ile seçimlere hazırlanıyor. Aday adaylığını açıklayan Ahmet Künarlıoğlu dün, Yazıbaşı ve Cumhuriyet mahallelerinde saha çalışması yaptı. Künarlıoğlu, pazaryerlerini de gezmeyi ihmal etmedi.

ADAYLIĞA HAZIR

Pazar esnafını ziyaret eden Künarlıoğlu, iddialı açıklamalarda bulundu. Torbalı halkının değişim talep ettiğini belirten Künarlıoğlu, 'Meclis üyesi aday adaylarımız ile birlikte saha çalışmalarımıza devam ediyoruz. Halk değişim talebinde. Her iki yönetimden de memnun olmadıklarını üçüncü bir yol olarak İYİ Parti'nin aday çıkarmasını memnuniyetle karşıladıklarını ilettiler' dedi.

'VATANDAŞ MEMNUN'

Yerel seçimlerde aday çıkararak seçime hür ve müstakil olarak girme kararının Torbalı halkı tarafından çok olumlu karşılandığını ifade eden Künarlıoğlu, 'Gördüğünüz üzere en genç aday adaylarının İyi Parti'de olması partimizin gençlere verdiği değeri göstermiş oluyor. İYİ Parti olarak seçime hür ve müstakil olarak girme kararımız da vatandaşta olumlu karşılık bulmuş durumda' ifadelerini kullandı.

HABER MERKEZİ

Bakmadan Geçme