Kürşad Cebeci, İzmir’in kurtuluş gününde mesaj yayımladı

İYİ Parti Seferihisar ilçe başkanı Kürşad Cebeci, 9 Eylül İzmir’in kurtuluş günü için bir mesaj yayımladı.

TAKİP ET

İYİ Parti Seferihisar ilçe başkanı Kürşad Cebeci, 9 Eylül İzmir'in kurtuluş günü için bir mesaj yayımladı.
İzmir'in kurtuluşunun 101. yıl dönümünde coşku ve gurur içinde kutlayacağız, sözlerine yer veren  Cebeci, ' 9 Eylül, İzmir'imizin bağımsızlığa ve özgürlüğe kavuştuğunun tüm Dünya'ya haykırıldığı gündür. Bu özel günde, Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere milli mücadelede yer alan kahramanlarımızı saygı ve minnetle anıyorum' dedi.

101 yıl önce İzmir, işgalcilerin elinden kurtarıldığında, milletimizin bağımsızlık mücadelesinin ateşi alevlendi, diyen Cebeci devamında şu ifadelere yer verdi:

'İzmir, Türk milletinin vatan sevgisinin, birlik beraberliği ile özgürlüğünün sembolü haline geldi. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının liderliğindeki bu destansı kurtuluş mücadelesi, Türkiye Cumhuriyeti'nin temellerini attı'
İzmir'in kurtuluş gününde, 'İzmir demek Kuvveyi milliye demek, İzmir demek kurtuluş, özgürlük demek, İzmir demek yedi düvele karşı durmak demek, İzmir demek Cumhuriyet, İzmir demek Türkiye, İzmir demek Mustafa Kemal Atatürk demek.. dizelerini paylaştı.

İYİ Parti Seferihisar İlçe Başkanı Kürşad Cebeci'nin mesajının devamı ise şu şeklide:

'9 Eylül ruhu inanç ve kararlılığı ile Cumhuriyet değerlerine bağlı, Mustafa Kemal Atatürk'ümüzün izinden ayrılmadan geleceğin büyük ve güçlü Türkiye'sini inşa etme kararlılığımızı yineleyerek, ecdadımızın bize bıraktığı bu büyük mirası koruyacağız.. 101 yıl sonra İzmir, hl özgürlüğün ve bağımsızlığın meşalesini yakan kutup yıldızı olarak parlıyor ve yüzyıllar boyu parlamaya da devam edecek. Büyük önderimiz Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, tüm milli mücadele kahramanlarımızı rahmet ve minnetle anıyorum ruhları şd, İzmir'imizin 101. Kurtuluş yıldönümü kutlu olsun'

HABER MERKEZİ

Bakmadan Geçme