Kurtuluşun 102. yıldönümü coşkuyla kutlandı

Kemalpaşa'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yıl dönümü, düzenlenen fener alayı ve konser programı ile büyük bir coşkuyla kutlandı.

Kemalpaşa Belediyesi tarafından 8 Eylül'de gerçekleştirilen etkinlikler, kentin bağımsızlık mücadelesini ve tarihi anını yaşatmayı hedefledi. Kutlamalar, 8 Eylül İlköğretim Okulu'nun bahçesinden başlayan fener alayı ile başladı. Türk bayrakları ve meşalelerle donatılan sokaklarda yürüyüş yapan Kemalpaşalılar, bando eşliğinde marşlar söyleyerek, Kemalpaşa Rekreasyon Alanı'na kadar ilerledi.

Geceyi aydınlatan meşaleler ve havai fişekler, etkinliğin atmosferine renk kattı. Fener alayının ardından, Kemalpaşa Rekreasyon Alanı'nda toplanan kalabalık, zeybek gösterisi ve Fondip konseri ile eğlenceli bir akşam yaşadı.

Kemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Türkmen, Ankara'daki programı nedeniyle etkinliğe katılamazken, Belediye Başkan Vekili Nejat Özden, CHP Kemalpaşa İlçe Başkanı Ahmet Yılmaz, belediye meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri, öğrenci grupları ve vatandaşlar kutlamalarda yer aldı. Etkinlik, Kemalpaşalıların bir araya gelerek, şehrin kurtuluşunu coşku içinde anmalarını sağladı.

Bakmadan Geçme