Lana Del Rey evlendi mi? 

Ünlü şarkıcı Lana Del Rey'in evlilik haberi müzik dünyasında yankı uyandırdı. Peki Dünyaca ünlü sanatçı Lana Del Rey kimdir? Evlendi mi? İşte yanıtı…

Ünlü şarkıcı Lana Del Rey'in evlilik haberi müzik dünyasında yankı uyandırdı. Şarkıcının hayranları, kiminle evlendiği ve detayları hakkında bilgi edinmek için araştırmalara başladı. Peki Dünyaca ünlü sanatçı evlendi mi? İşte yanıtı…

Lana Del Rey, ilişkisi yeni başlayan Jeremy Dufrene ile Louisiana'nın Des Allemandes Körfezi'nde gerçekleşen sade bir nikah töreniyle evlendi. Geçtiğimiz Perşembe günü yapılan bu özel organizasyona yalnızca sınırlı sayıda davetli katıldı.

EVLİLİK DETAYLARI

Lana Del Rey ve Jeremy Dufrene'nin ilişkisi, 25 Ağustos'ta İngiltere'de el ele görüntülenmeleriyle kamuoyuna duyurulmuştu. Lana Del Rey'in daha önce müzisyen Evan Winiker ile nişanlandığı biliniyor. Jeremy Dufrene ise daha önce evlenmişti.

LANA DEL REY KİMDİR?

Gerçek adı Elizabeth Woolridge Grant olan Lana Del Rey, 21 Haziran 1985'te New York'ta doğdu. Amerikalı bir şarkıcı ve söz yazarı olan Del Rey, 15 yaşında New York'taki kulüplerde şarkı söylemeye başladı. 22 yaşında 5 Points Records ile ilk müzik anlaşmasını yaptı ve Haziran 2010'da "Lana Del Ray A.K.A. Lizzy Grant" adlı albümünü piyasaya sürdü.


Özel Haber

Bakmadan Geçme