Lise öğrencilerine, “Bozkırın Bilgesi Aytmatov” anlatılacak

“Bozkırın Bilgesi Cengiz Aytmatov” İzmir İl Paneli, Anadolu Mektebi öğrencileri tarafından düzenlenecek ve Cengiz Aytmatov’un eserlerini...

TAKİP ET

'Bozkırın Bilgesi Cengiz Aytmatov' İzmir İl Paneli, Anadolu Mektebi öğrencileri tarafından düzenlenecek ve Cengiz Aytmatov'un eserlerini konu alacak. Panelde, Anadolu Mektebi Yürütme Kurulu Başkanı Prof. Dr. Sami Güçlü'nün katılımıyla birlikte, İzmir Anadolu Mektebi'nden öğrenciler Fatmanur Kolcu, Deren Tuncer, Rıdvan Yeşil ve Tire Öğretmen Melahat Aksoy Sosyal Bilimler Lisesi'nden Nisa Bahadır, Cengiz Aytmatov'un eserleri hakkında konuşacak.

Panelin başkanlığını ise Tire Öğretmen Melahat Aksoy Sosyal Bilimler Lisesi'nden Meryem Ceylin Topbaş yapacak. Programda Kafkas Halk Dansları Topluluğu da yer alacak ve değerlendirme konuşmalarını Ege Üniversitesi Yeni Türk Edebiyatı Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Fazıl Gökçek ile Anadolu Mektebi Yürütme Kurulu Başkanı Prof. Dr. Sami Güçlü gerçekleştirecek. Panel, 6 Haziran 2023 tarihinde saat 11:00'de İzmir İktisat Kongresi Salonu'nda gerçekleştirilecek.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme