LİYAKAT, atölye gelirlerini depremzedeler yararına kullanacak

 Lider Yaratıcı Katılımcılar Derneği (LİYAKAT), kurucuları Rana Durak ve Eda Durak Yüksel’in olduğu Maji Atelier işbirliğinde düzenlediği kumaşa ahşap baskı atölyesinden elde edeceği gelirleri depremzedeler yararına kullanacak.

TAKİP ET

Lider Yaratıcı Katılımcılar Derneği (LİYAKAT), kurucuları Rana Durak ve Eda Durak Yüksel'in olduğu Maji Atelier işbirliğinde düzenlediği kumaşa ahşap baskı atölyesi ile depremzedelere fayda sağlayacak. 'Bir Nefes Atölyesi-Meditasyondan Kumaş Baskıya' adıyla düzenlenen ve gelirinin depremzedelere bağışlandığı etkinlikte, katılımcılar ahşap baskı tekniğinin inceliklerini öğrendi.

LİYAKAT Başkanı Berkay Eskinazi, 'Yaşadığımız afet hepimizi derinden sarstı. Bu olağanüstü dönemde bize, yine biz iyi geliyoruz. Daha çok birimizi tanımak, daha sıkı sarılmak için Maji Atelier ile düzenlediğimiz bu atölye ile kucaklaştık.  Yaptığımız her işte toplumsal faydayı gözetiyoruz. Atölyenin geliri de depremzedeler yararına kullanılacak' ifadelerini kullandı.

Maji Atelier kurucularından Rana Durak ise 'LİYAKAT ile güçlerimizi birleştirdik. Doğal afetlerin normal yaşam düzenimizi değiştirdiği dönemde nefes alabilmek, kendimizle bağ kurup, duygularımıza ses-nefes vermek, bu duyguları ahşap baskı yaparak kumaşa aktarmak için bir atölye tasarladık. Harika bir katılım ile yeni projelerin temellerinin de atıldığı bir atölye oldu' dedi.

 

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme