Longevicals, 'Geleceğin E Hali 2024' Kongresi'nde sağlıklı yaşlanmayı tartışıyor

Sağlıklı yaşlanma ve uzun ömür konularında çığır açan yenilikler neler? Longevicals, 'Geleceğin E Hali 2024' kongresinde hangi projeleri tanıtacak? Eczacılığın geleceği, sürdürülebilir ve proaktif yaklaşımlarla nasıl şekillenecek? 24-26 Ekim tarihleri arasında İstanbul'da gerçekleşecek bu etkinlikte, sağlık profesyonelleri hangi yenilikçi fikirleri paylaşacak?

Sağlıklı yaşlanma ve uzun ömür konularında öncü çalışmalarıyla dikkat çeken Longevicals, Pharmetic Girişimci Eczacılar Derneği (PGED) tarafından düzenlenen “Geleceğin E Hali Kongresi 2024”te yer alacak. Kongre, 24-26 Ekim 2024 tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi'nde (ICC) gerçekleştirilecek.

Bu yıl "Sürdürülebilir, Proaktif Eczacılık" teması altında düzenlenen kongre, eczacılık sektörünün geleceğini şekillendiren önemli isimleri ve markaları bir araya getirecek. Etkinlik, eczanelerin geleceğe nasıl proaktif bir yaklaşımla yön verebileceğini tartışmak amacıyla sağlık profesyonellerini buluşturacak. Dünya genelinde hızla yayılan Longevity (uzun yaşam) akımının öncüsü olan Longevicals, bu kongrede sunduğu omega-3 ürünleriyle hücresel yaşlanmaya karşı geliştirdiği yenilikçi çözümleri katılımcılarla paylaşacak.

Kongre, eczacılar ve sağlık profesyonelleri için bir bilgi alışverişi platformu olmanın yanı sıra, sağlık alanındaki yenilikçi yaklaşımların tartışılmasına olanak tanıyacak. Longevicals, kongrede yalnızca uzun ömrü değil, aynı zamanda kaliteli bir yaşam için de fark yaratmayı hedefliyor. Uzun yaşam trendinde Türkiye'de yeni bir dönem başlatan Longevicals, sağlık profesyonellerini bu önemli etkinliğe davet ederek geleceğin eczacılığının öngörülerini paylaşmayı amaçlıyor.

Kongre boyunca katılımcılar, sağlıklı yaşlanma konusunda etkili olan ürünler hakkında bilgi alacak ve Longevicals'ın uzun yaşam sürecini destekleyen yaklaşımlarını keşfetme fırsatı bulacak. Bu büyük buluşma, eczacılıkta çağın ötesine geçmeyi hedefleyen yenilikçi fikirlerin tartışılmasına zemin hazırlayarak sektöre damga vurmaya hazırlanıyor.

Özel Haber

Bakmadan Geçme