Mali müşavirlere eğitim verildi

Torbalı'da mali müşavir ve serbest muhasebecilere yönelik eğitim düzenlendi. Makro Eğitim Akademi firması Torbalı Ticaret Odası'nın...

Torbalı'da mali müşavir ve serbest muhasebecilere yönelik eğitim düzenlendi. Makro Eğitim Akademi firması Torbalı Ticaret Odası'nın ev sahipliğinde vergi incelemeleri ve süreç yönetimi konulu bir eğitim semineri düzenledi. Eğitim seminerinin konuşmacıları serbest muhasebeci mali müşavir Azat Kaya ve serbest muhasebeci mali müşavir Zeynep Polat oldu. Eğitime Çok sayıda mali müşavir avukat ve şirket çalışanı katıldı.

Makro Eğitim Akademi adına açılış konuşmasını yapan eğitim direktörü İşletme bilimi uzmanı Hivda Kaya Acıbuca Torbalı Ticaret Odası yönetimine ve çalışanlarına teşekkür ederek firma olarak meslek mensuplarının ve şirketlerin güncel sorunlarına dönük akademik eğitimlerine devam edeceklerini belirtti. Yaklaşık 4 saat süren eğitimde, vergi usul kanunu uyarınca yapılan vergi incelemeleritüm yönleriyle ele alındı. Bu sürecin nasıl yönetilmesi gerektiği tüm detaylarıyla anlatıldı.
Hasan Demir

Bakmadan Geçme