Manisa'daki kazadan Torbalı'ya acı haber

Manisa'nın Ahmetli ilçesinde sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında 4 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi ağır yaralandı.

Manisa'nın Ahmetli ilçesinde sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında 4 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi ağır yaralandı. Kaza, Uşak-İzmir kara yolunun Gökkaya Mahallesi yakınlarında saat 06.30 sıralarında gerçekleşti.

Park halindeki 35 ASU 585 plakalı kamyona, henüz sürücüsü belirlenemeyen 09 AAB 954 plakalı hafif ticari araç arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle hafif ticari araçta bulunan Ahmet Karataş, Süheyla Karataş, Ceylan Karataş ve Aslıhan Karataş olay yerinde yaşamını yitirdi. Araçta yolcu olarak bulunan Murat Karataş (2) ve Babacan Karataş (4) ile sürücü Mahmut Karataş (35) ise ağır yaralandı.

Yaralılar, olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Turgutlu Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Yaralıların hayati tehlikesinin sürdüğü bildirildi.

Kazanın, hafif ticari araçta bulunanların Ankara'da katıldıkları düğünden, memleketleri Torbalı'daki evlerine dönüş yolunda meydana geldiği öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı ve kazanın yaşandığı bölgede trafik bir süre kontrollü olarak sağlandı.

Bakmadan Geçme