Manisalılar dikkat, saatlerce elektriksiz kalacaksınız!

Manisa'nın Akhisar ve Salihli ilçelerinde şebeke yenileme ve bakım çalışmaları nedeniyle planlı elektrik kesintileri yaşanacak. İki ilçeye saatlerce elektrik verilemeyecek.

Manisa'da bugün iki farklı bölgede elektrik kesintileri yaşanıyor. Akhisar ve Salihli ilçelerinde şebeke yenileme ve bakım çalışmaları kapsamında planlanan kesintiler sabah saatlerinde başladı. Elektrik dağıtım şirketinden alınan bilgilere göre, Akhisar ve Salihli'de toplam 36 mahalle ve köy kesintilerden etkileniyor.

Akhisar'daki kesinti saat 9:00'da başladı ve 15:00'a kadar devam edecek. Şebeke yenileme ve bakım çalışmaları nedeniyle kesinti yapılan mahalleler arasında Sarılar, Selçikli, Musalar, Ulu Camii, Medar, Kurtulmuş, Kocakağan, Kobaşdere, Karabörklü ve diğer köyler bulunuyor.

Öte yandan, Salihli ilçesindeki kesinti de yine saat 9:00'da başladı ve 13:00'da sona erecek. Atatürk Mahallesi'ndeki çeşitli sokaklar bu kesintiden etkileniyor. Bu kesinti, Salihli'nin elektrik şebekesinde yapılan bakım çalışmaları nedeniyle gerçekleşiyor.

Yetkililer, çalışmaların planlanan süreler içinde tamamlanacağını ve elektrik akışının normale döneceğini belirtiyor. Vatandaşların kesintilerle ilgili mağduriyet yaşamamaları için gerekli önlemleri almaları tavsiye edildi.

Akhisar'da 6 Saat Sürecek
Akhisar'da sabah saat 9:00 itibarıyla başlayan ve 15:00'a kadar sürecek olan kesintiler birçok köy ve mahalleyi etkiliyor. Şebeke yenileme çalışmaları kapsamında yapılan bu kesintiler, elektrik dağıtımının daha sağlıklı hale getirilmesi için gerçekleştiriliyor.

Kesinti Salihli'de 4 saat sürecek
Salihli ilçesindeki Atatürk Mahallesi'nde sabah 9:00'dan itibaren elektrik kesintisi yaşanıyor. Bakım çalışmaları nedeniyle 13:00'a kadar devam edecek bu kesinti, mahalledeki sokakları kapsıyor.

Bakmadan Geçme