MASKİ, Saruhanlı muhtarlarıyla güç birliği yaratıyor

MASKİ, Saruhanlı muhtarların taleplerini dinledi.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Talat Postacı, Saruhanlı Muhtarlar Derneği Başkanı Yılmaz Kurtuldu ve mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Bu toplantıda, muhtarların talepleri ve önerileri dinlenirken, Saruhanlı ilçesinin altyapı ihtiyaçlarına yönelik çalışmaların devam ettiği vurgulandı.

MASKİ Genel Müdürü Postacı'dan Açıklamalar

Toplantıya, Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Hasan Levent, Danışman Uğur Doğan, Özel Kalem Müdürlüğü'nden Cem Kuzucu ve İlçe Hizmetleri Dairesi Başkanı Recep Günay gibi yetkililer de katıldı. MASKİ Genel Müdürü Talat Postacı, muhtarlarla 7 gün 24 saat iletişim halinde olduklarını belirterek, “Muhtarlarımızın ve vatandaşlarımızın taleplerini sürekli dinliyoruz. Saruhanlı ilçemizden mahalle muhtarlarımızla bir araya gelerek talep ve önerileri dinledik, gerekli notlarımızı aldık. Eksikliklerin giderilmesi için ilgili birimlerimiz en kısa sürede harekete geçecek” dedi.

Postacı, Saruhanlı'nın altyapı konusundaki ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla projelerin hazır olduğunu ve en kısa sürede hayata geçirilmesinin hedeflendiğini ifade etti.

Muhtarların Önemi ve MASKİ'nin Çalışmaları

Saruhanlı Muhtarlar Derneği Başkanı Yılmaz Kurtuldu, ilçenin 50 mahalleden oluştuğunu belirterek, “Su, kanalizasyon ve çevre ile ilgili konular, muhtarlarımızın en önemli çalışma başlıklarını oluşturuyor. MASKİ'den alacağımız hizmetler, vatandaşlarımız için büyük öneme sahip. Muhtarlarımız, vatandaşların taleplerini MASKİ'ye iletme noktasında köprü görevi görüyor” dedi.

Kurtuldu, MASKİ Genel Müdürlüğü'nün çözüm odaklı yaklaşımlarının kendilerini sevindirdiğini ve sorunların çözümü konusunda ellerinden geleni yapacaklarına güvendiklerini dile getirdi.

Toplantı, Saruhanlı ilçesindeki muhtarların taleplerinin dinlenmesi ve MASKİ'nin çalışmalarının sürdürülmesi açısından önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. MASKİ, muhtarlar aracılığıyla vatandaşların ihtiyaçlarını tespit ederek hızlı bir şekilde çözümler üretmeyi amaçlıyor.

Bakmadan Geçme