Menemen FK'da Burhanettin Basatemür farkı

Burhanettin Basatemür yönetimindeki Menemen FK, TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta sezonun ilk dört maçını da kazanarak 12 puanla liderliğini sürdürüyor.

Burhanettin Basatemür yönetimindeki Menemen FK, TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta sezonun ilk dört maçını da kazanarak 12 puanla liderliğini sürdürüyor.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta kusursuz bir başlangıç yapan Menemen FK, ilk dört karşılaşmasında sırasıyla Yeni Mersin İdmanyurdu'nu 2-0, Karaman FK'yı 2-1, Belediye Derincespor'u 1-0 ve Nazilli Belediyespor'u 4-1 mağlup ederek liderlik koltuğuna oturdu. Teknik direktör Burhanettin Basatemür'ün liderliğinde, mütevazı bir kadroyla bu başarıyı elde eden sarı-lacivertliler, taraftarlarını da mutlu etmeyi başardı. Basatemür'ün, tesislerde geçirdiği zaman ve oyun mentalitesini takıma aşılamak için gösterdiği çaba dikkat çekiyor. Başarılı teknik adamın, oyuncularına rehavete kapılmamaları ve ayaklarını yere sağlam basmaları gerektiğini sık sık hatırlattığı ifade ediliyor.

BURAK YEŞİLAY, GOLLERİYLE ÖNE ÇIKIYOR

2023-24 sezonunun ara transfer döneminde Alman ekibi Bonner SC'den Menemen FK'ya katılan Burak Yeşilay, ilk dört haftada gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekti. 23 yaşındaki forvet, ikinci hafta oynanan Karaman FK maçında ilk golünü atarken, hafta sonunda oynanan Nazilli Belediyespor karşısında da iki gol bularak galibiyetin mimarlarından biri oldu. Genç golcü, dört maçta üç gol atarak takımının en skorer oyuncusu konumuna yükseldi. Yeşilay, oynadığı dört karşılaşmanın tamamında ilk 11'de yer alırken toplam 289 dakika süre aldı.

Bakmadan Geçme