Menemen FK'de galibiyet serisi sürüyor

Menemen FK, TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta hafta sonu gerçekleştirdiği maçta Elazığspor'u deplasmanda 3-0 mağlup ederek zirve yolundaki iddiasını güçlendirdi.

Menemen FK, TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta hafta sonu gerçekleştirdiği maçta Elazığspor'u deplasmanda 3-0 mağlup ederek zirve yolundaki iddiasını güçlendirdi.

İzmir temsilcisi, 6. hafta mücadelesinde Elazığspor ile karşılaşırken, bu galibiyetle puanını 16'ya yükseltti ve lider 68 Aksaray Belediyespor'un ardından ikinci sıraya yerleşti. Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Menemen FK Teknik Direktörü Burhanettin Basatemür, Elazığspor'un gruptaki en iyi futbol oynayan takımlardan biri olduğunu belirtti.

“MAÇ TAM İSTEDİĞİNİZ ŞEKLE GELDİ”

"Gerçekten iyi organize olup iyi oynuyorlar" diyerek sözlerine başlayan Basatemür, “Saha içindeki pas alışverişlerini de iyi yapıyorlar. Biz bütün bunlara önlemlerimizi alarak gittik. Rakibimize top oynama alanı bırakmadan, hemen hemen çok net pozisyon da vermeden da maçı tamamladık. Biz ise hızlı ataklarla pozisyonlara girmeye çalıştık. İlk yirmi dakikasında biraz zorlandık ama sonrasında istediğimiz pozisyonları bulmaya başladık. İkinci yarı ise daha çok pozisyon bulduk. Maç tam istediğiniz şekle geldi. Karşılaşmayı daha erken istediğimiz skora getirebilirdik. Çok güzel bir maç oldu. Oyuncularımın hepsini tebrik ediyorum. Gerçekten disipline bağlı kalarak çok iyi bir oyun oynadılar, iyi mücadele ettiler. Önemli bir galibiyet aldık. İnşallah böyle de devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Bakmadan Geçme