Menemen FK' de yenilmezlik sürüyor 

Menemen FK, TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta bu sezon oynadığı iki iç saha maçında kalesini gole kapatarak dikkatleri üzerine çekmeye devam etti.

Menemen FK, TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta bu sezon oynadığı iki iç saha maçında kalesini gole kapatarak dikkatleri üzerine çekmeye devam etti. 4'te 4 yaparak 12 puanla ligin zirvesinde bulunan sarı-lacivertliler, sırasıyla Yeni Mersin İdmanyurdu (2-0), Karaman FK (2-1), Belediye Derincespor (1-0) ve Nazilli Belediyespor (4-1) karşısında galip geldi.

Takım, 28 Eylül Cumartesi günü Menemen İlçe Stadyumu'nda oynanacak Van Spor FK maçında hatasız geçerek 5'te 5 yapmayı ve bir kez daha taraftarının önünde gol yemeden sahadan ayrılmayı hedefliyor.

OYUNCULARDAN GOL ŞÖLENİ

Menemen FK, ligin ilk dört maçında toplam 9 gol atarken, bu gollerin 6 farklı oyuncu tarafından kaydedilmesi de dikkat çeken bir diğer unsur oldu. Stoper Mazlum 2 gol atarken, sağ bek Muhammed Emin, orta saha oyuncusu Hakkı Türker ve sol kanat Taner Gümüş birer golle katkı sağladı. Hücum hattında ise Burak Yasin 3 gol, Seçim Can ise 1 golle takımına destek verdi.

Bakmadan Geçme