MHP Kadın Kolları Başkanı istifa etti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Selendi Kadın Kolları Başkanı Adile Tuğçe Akcan, 2019 yılından beri sürdürdüğü görevinden iş yoğunluğu sebebiyle istifa ettiğini açıkladı. Atcan istifasını ise sosyal medya üzerinden duyurdu.

Adile Tuğçe Akcan, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, işlerinin yoğunluğu nedeniyle istifa kararı aldığını belirtirken, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin emirleri doğrultusunda her türlü görevi yerine getirmeye devam edeceğini vurguladı. Açıklamasında, Selendi halkına, parti teşkilatına ve Selendi Belediye eski Başkanı Nurullah Savaş ve eşine teşekkür eden Akcan, Selendi halkından da varsa hatalarını bağışlamalarını istedi.

2019'DAN BERİ BAŞKANDI

Akcan açıklamasında şunları söyledi: "2019 yılında partimizin desteği ile seçildiğim çok sevdiğim Milliyetçi Hareket Partisi Kadın Kolları İlçe Başkanlığı görevimden işlerim yoğunluğu nedeni ile istifa ettim. Ancak yıllarca emek verdiğim ve hiçbir çıkar gözetmediğim partimizden kopmadan, bundan sonra da Genel Başkanım Sayın Dr. Devlet Bahçeli'nin emirleri doğrultusunda her türlü görevi ifa edeceğim."

Akcan, Selendi'deki kadınlar ve parti teşkilatlarına destekleri için teşekkürlerini sunarak, ilçe başkanlığı süresince parti tüzüğüne uygun şekilde hareket ettiğini dile getirdi.

Bakmadan Geçme