MHP’de aday adaylığı başvuruları bugün sona eriyor!

Başvurular, Genel Merkez ve teşkilatlar aracılığıyla toplandı. Aday adaylığı için herhangi bir ücret talep edilmedi ve...

Başvurular, Genel Merkez ve teşkilatlar aracılığıyla toplandı. Aday adaylığı için herhangi bir ücret talep edilmedi ve belediye başkanlığı için aday olmak isteyenler doğrudan MHP Genel Merkezi'ne başvurdular.

İl genel meclisi ve belediye meclis üyelikleri için yapılan başvurular, ilgili teşkilatlara iletilmiştir. MHP'nin Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız liderliğindeki komisyon, aday başvurularını dikkatlice değerlendiriyor.

Adayların belirlenmesinde 14 ve 28 Mayıs'taki seçim sonuçları önemli bir kriter olacak. Toplumun geniş kesimlerinden destek gören, halkın sevdiği kişiler seçimlere katılacak.

Son adımları MHP Lideri Devlet Bahçeli tarafından belirlenecek olan liste oluşturulurken, yerel seçim kampanyası da hızla devam ediyor. 'Birliğin Gücü' ve 'Türkiye İçin Canla Başla' temalarıyla yapılan çalışmalar, sahada ve sosyal medyada yerel yönetimlerle merkezi yönetim arasındaki uyumun önemini vurguluyor.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme