Motosikletli saldırgan dehşet saçtı: 3 yaralı

İzmir’in Karabağlar ilçesinde motosikletle sokaktan geçen silahlı saldırganlar iş yerlerine yaylım ateşi açarak kaçtı. Meydana gelen...

TAKİP ET

İzmir'in Karabağlar ilçesinde motosikletle sokaktan geçen silahlı saldırganlar iş yerlerine yaylım ateşi açarak kaçtı. Meydana gelen olayda yaralanan 3 kişiden 1'inin hayati tehlikesi bulunuyor.

Olay, bugün  saat 13.00 sularında Aydın Mahallesi'nde meydana geldi. İki yüzü maskeli kişi motosikletle bölgeye gelerek motosikletin arkasında bulunan kişi elindeki silahla iş yerlerine rastgele ateş açtı. Mermilerin 3 iş yerine isabet ettiği öğrenildi ve bir endüstriyel mutfak ekipmanları dükkanında bulunan 3 kişi yaralandı.

Şüphelilerin yüzleri maskeli olduğu ve motosikletle kaçtığı öğrenildi. Olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılardan birinin hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi. Polis ekipleri, güvenlik kameraları ve görgü tanıklarının ifadeleri doğrultusunda, şüphelileri yakalamak için geniş çaplı bir çalışma başlattı.
 
 YÜZLERİ MASKELİ SALDIRGANLAR
Öte yandan, olay esnasında başka bir iş yerinde bulunan Burhan Yıldız, adlı esnaf o anları anlattı. Yıldız, 'Motosikletli şahıslar gelirken ateş açtılar. Ses gelince biz de dışarı çıktık. Çok korktuk hepimiz, yanda tekstil çalışanları da vardı o iş yerine mermiler geldi, hepsi korkuyla dışarı çıktı. Yüzlerini kapatmış halde İki kişilerdi, motosikletle gelip sıkıp kaçtılar' diye konuştu.
Polis ekipleri güvenlik kameraları ve görgü şahitlerinin ifadeleri yönünde, olayla ilgili şüphelileri yakalamak için geniş çalışma başlattı.

Bakmadan Geçme