Müge Anlı’nın programında ortaya çıktı! Kan donduran cinayet

27 Ekim Cuma günü, Akşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alınan T.K., Müge Anlı’nın programının...

27 Ekim Cuma günü, Akşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alınan T.K., Müge Anlı'nın programının etkisiyle Konya İl Emniyeti, Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekiplerine devredildi. Sorgusu sırasında T.K., eşi B.K.'yi Konya Akşehir'deki evlerinde boğarak öldürdüğünü itiraf etti.

Olayın tanıkları da bu korkunç cinayetin kanıtlarını ortaya çıkardı. İki erkek gizli tanık, T.K.'yı o gece uçurumun kenarında terliklerini ters giymiş halde gördüklerini belirtirken, bir kadın gizli tanık ise kötü bir koku aldığını ifade etti. T.K., Müge Anlı ekibinin dronla arama yaptığı ve ekrana getirdiği Isparta Yalvaç istikametindeki uçurumdan eşini aşağı attığını itiraf etti.

T.K., sağlık kontrolü için Konya Numune Hastanesi'ne götürüldü ve ardından yer gösterme işlemi gerçekleştirildi. Yer gösterme sonrası akut ve dağcı ekipler, uçurumdan aşağı inerek B.K.'nin cenazesini arama çalışmalarına başladı.

Savcılıktaki ifadesinin ardından T.K., 'Kasten Öldürme' suçundan tutuklama talebiyle Sulh Ceza Hakimliğine sevk edildi ve burada tutuklanarak cezaevine gönderildi.

B.K.'nın ailesi de bu trajik olayın ardından Müge Anlı'nın programına katıldı. Acılı anne S.E., canlı yayında kızının fotoğrafına sarılarak 'Ölüm sana yakışmadı kuzum, ölüm bana yakışırdı, sen benim başımda ağlayacaktın. Ben ağlamayacaktım yavrum. Yavrumun kemiğini bulun, ben başında ağlayayım' dedi.

Müge Anlı, T.K.'nın cinayeti 'namus meselesi' olarak nitelendirmesine tepki göstererek, 'Kabul etmiyorum bu söylemi. Ortada bir kıskançlık varsa, eşini artık beğenmiyorsan ayrılabilirsin. Karını öldürdükten sonra pavyona gideceksin. Onun hesabından para çekip eğleneceksin sonra da namus için öldürdüm diyeceksin. Sen önce kendi namusuna bakacaksın, sonra başkasının namusuna laf edeceksin. Öldükten sonra insanların arkasından namus meselesi demek kolay. Ben bunu asla kabul etmiyorum' şeklinde açıklamalarda bulundu.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme