Muğla'da korkunç trafik kazası: Yaralılar var 

Muğla'nın Bodrum ilçesinde seyir halindeki otomobil, park halindeki bir kamyonete çarptı. Meydana gelen kazada 3 kişi yaralandı.  

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, seyir halindeki bir otomobilin park halindeki bir kamyonete çarpması sonucu 3 kişi yaralandı. Kaza, Bitez Mahallesi Atatürk Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, N.M.K. yönetimindeki 48 BH 270 plakalı otomobil, odun satışı yapan 35 ARU 882 plakalı kamyonete arkadan çarptı.

Çarpmanın etkisiyle kamyonetin kasasında satış yapan M.D., otomobil sürücüsü N.M.K. ve otomobildeki M.D. yaralandı. Olayın hemen ardından çevredeki vatandaşlar durumu 112 Acil Servis'e bildirdi. Kısa sürede olay yerine ulaşan sağlık ve polis ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi yaptıktan sonra, üç yaralıyı ambulansla Bodrum Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Kaza anı, çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, hızla gelen otomobilin park halindeki kamyonete çarparak yan durduğu ve o esnada çevrede büyük bir panik yaşandığı anlar kaydedildi.

Bakmadan Geçme