Musk ve Zuckerberg dövüşü canlı yayımlanacak!

Twitter’ı satın aldıktan sonra platformda birçok değişiklik yaparak dikkat çeken Musk, yeni bir adım daha attı....

Twitter'ı satın aldıktan sonra platformda birçok değişiklik yaparak dikkat çeken Musk, yeni bir adım daha attı. Musk, 'X' olarak adlandırılan platformda, paylaşım veya beğeni nedeniyle iş yerinde haksızlığa uğrayan kişiler adına dava açacaklarını söyledi. Ayrıca, bu kişilerin hukuki masraflarını da karşılayacaklarını belirtti.

52 yaşındaki X CEO'su, bugün (6 Ağustos) attığı tweet'te şunları paylaştı:

'Eğer bu platformda bir şey paylaştığınız veya beğendiğiniz için işvereniniz tarafından haksızlığa uğradıysanız, hukuki masraflarınızı biz karşılayacağız. Sınır yok. Lütfen bize bildirin.'

Ünlü iş insanı daha sonra attığı başka bir tweet'te ise 'Ve sadece dava açmakla kalmayacağız, son derece gürültülü olacak ve şirketlerin yönetim kurullarının da peşinden gideceğiz' dedi.

Geçtiğimiz hafta yaptığı bir paylaşımda, X platformunun aylık kullanıcı sayısının 540 milyonu aşarak rekor kırdığını duyuran Musk, bugün de Meta CEO'su Mark Zuckerberg ile yapacakları muhtemel dövüş hakkında açıklamalarda bulundu.

Tesla ve SpaceX'in sahibi, bu karşılaşmanın da X platformunda canlı olarak yayınlanacağını belirtti ve elde edilecek tüm gelirlerin gazilere yardım amacıyla bağışlanacağını duyurdu.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme