Müzik dünyasına beş yeni hit

Sony Müzik, 5 genç sanatçının 5 yeni albümünü müzikseverlerin beğenisine sundu. 20 Eylül'de dijital platformlarda çalınmaya başlanan şarkıların hitler araına girmesi bekleniyor

Sony Müzik, Güneş, Anıl Piyancı, Melis Fis, Zen-G ve Cem Belevi'nin yeni teklilerini piyasaya çıkardı. Daha önceki çalışmalarıyla belli hayran kitlesine sahip genç sanatçılar, yeni çalışmalarıyla hit olmayı hedefliyor.

GÜNEŞ'TEN “KLİŞE MASALLAR”

Müzik dünyasının dikkat çeken isimlerinden Güneş, yeni teklisi "Klişe Masallar" ile dinleyicileriyle buluştu. Daha önceki çalışmalarıyla milyonlarca dinlenme elde eden Güneş, son çıkardığı "Otoban" teklisinin ardından, "Klişe Masallar"ı tüm dijital platformlarda dinlenmeye başladı.

Söz ve müziği Güneş'e ait şarkının prodüktörlüğünü TRVMEN ve Berkin Laleli, mix & mastering çalışmaları Gökhan Güler gerçekleştirdi. Yeni teklisiyle müzikseverlerin karşısına çıkan Güneş, etkileyici sözleri ve benzersiz müzikal tarzıyla bir kez daha dikkatleri üzerine çekti.

ANIL PİYANCI: “NE SAÇMA DERTLERİMİZ VAR”

Türk rap müziğinin sevilen ismi Anıl Piyancı, yeni teklisi "Ne Saçma Dertlerimiz Var" ile hayranlarıyla buluştu. 20 Eylül'de Sony Music Türkiye etiketiyle yayınlanan parça, Piyancı'nın özgün yorumuyla dinleyicilere güçlü müzikal deneyim sunuyor. Şarkının sözleri Anıl Piyancı tarafından kaleme alınırken, beste Anıl Piyancı, Can Serezli ve Deniz Donat'ın ortaklığıyla şekillenmiş. Düzenleme ve mix Can Serezli'nin ustalığıyla, mastering işlemi ise Maven Mastering tarafından yapılmış.

Anıl Piyancı'nın hayata ve günümüzün küçük ama karmaşık dertlerine dair keskin gözlemlerini aktardığı bu parça, melodisi ve enerjisiyle dikkat çekiyor. "Ne Saçma Dertlerimiz Var", hem derin sözleri hem de ritmik yapısıyla rap müziğe farklı bir soluk getiriyor.



MELİS FİS İLE “YALAN” YENİDEN DOĞUYOR!

Melis Fis'ten “Yalan”a Yeni Versiyon: Hepsi'nin Efsaneleşmiş Şarkısı Yeniden Hayat Buluyor. 20 Eylül'de Sony Music Türkiye etiketiyle yayımlandı.

Melis Fis, Hepsi grubunun unutulmaz şarkısı “Yalan”ı yeniden yorumlayıp müzikseverlerle buluşturdu. Söz ve bestesi Süleyman Yüksel'e ait ikonik şarkı, modern dokunuşla yeniden hayat buluyor. Şarkının yeni düzenlemesi, Nurettin Çolak'ın yetenekli ellerinden çıkarken, Melis Fis'in güçlü ve duygusal sesi, “Yalan”a taze soluk getiriyor. Şarkı hem nostalji hem yenilik arayan müzikseverler için özel deneyim. Sony Music Türkiye etiketiyle 20 Eylül'de yayımlanan bu eşsiz yeniden yorumu kaçırmayın!

ZEN-G'DEN YENİ SİNGLE “WET BURGER”

Zen-G, yeni şarkısı “WET BURGER” ile dinleyiciyle buluştu. 20 Eylül'de Sony Music Türkiye etiketiyle yayınlanan “WET BURGER”, Hip-Hop ritimleri ile süslenmiş bir parça.

Zen-G'nin eğlenceli sözleri ve karakteristik vokalleri, dile dolanan nakaratla bestelediği parça hit olma potansiyelinde. Zen-G'nin eğlenceli performansı, ritimlerle dans ettirirken, eşlik edenleri keyifli moda sokuyor. Sanatçının ıslak hamburger üzerinden güzelleme ile karşı cinse olan zaaflarından bahsettiği şarkının sözleri Zen-G, bestesi Zen-G, Arda Gezer'e, düzenlemesi Zen-G, Arda Gezer, Can VS, Burak Doğan'a ait. Şarkının Sarıyer ve Tarabya sahilinde çekilen klibi de Zen-G youtube kanalında yayında.

CEM BELEVİ'NİN YENİ ALBÜMÜNDEN İLK PARÇA: “YAR ETME”

Türk pop müziğinin başarılı ismi Cem Belevi, merakla beklenen yeni albümü "Cemiyet Gazinosu 2" ile dinleyicileriyle buluştu. Albüm, 80'lerin arabesk ve nostaljik esintilerini modern yaklaşımla sunuyor. "Cemiyet Gazinosu 2" albümünün ilk parçası “Yar Etme” 20 Eylül Cuma günü Sony Music Türkiye genelinde tüm dijital platformlarda müzik severlerle buluştu.

Albümün çıkış şarkısı "Yar Etme", Cem Belevi'nin hem söz hem müziğini üstlendiği, 80'lerin ruhunu günümüze taşıyor. Bu proje, Belevi'nin müzikal olgunluğu ile geçmişle bugünü birleştiriyor. Cem Belevi: "Cemiyet Gazinosu 2, müzik kariyerimde farklı bir dönemeç. 80'lerin dokusunu günümüze taşıyan bu albüm hem geçmişe bir saygı duruşu hem de arabeske olan aşkımın bir yansıması. Yar Etme ile dinleyicilere aşkın ve ayrılığın yoğun duygularını, enerjik bir melodiyle hissettirmek istedim. Umarım herkesin kalbine dokunabiliriz" diyor.

Özel Haber

Bakmadan Geçme