n11 İzmir'de iş ortaklarıyla buluştu: Kasım hazırlıkları başladı | Baş döndürücü indirimler geliyor!

n11, 'Birlikte büyümek bizim işimiz!' sloganıyla başlattığı İş Ortağım Buluşmaları kapsamında ilk durağı olarak İzmir'deki iş ortaklarıyla bir araya geldi. Kasım ayının yoğun alışveriş dönemine yönelik hazırlıklar, yeni stratejiler ve yenilikçi kampanyalar, iş ortaklarıyla bu buluşmada paylaşıldı.

n11 ve GetirAlışveriş CEO'su Nihal Dindar Akın, markanın sektördeki yenilikçi adımlarını ve iş ortaklarıyla güçlü bağlarını vurguladı. Türkiye'nin ilk büyük çaplı e-ticaret platformlarından biri olan n11'in kurulduğu günden bu yana sürekli gelişerek büyüdüğünü belirten Akın, 300 binden fazla iş ortağı ve 25 milyonu aşkın kullanıcıya sahip olduklarının altını çizdi. “İlk araba satışını gerçekleştirdik, e-ticarette ilk kupon kullanımını başlattık ve Türkiye'nin ilk 11.11 indirim kampanyasını hayata geçirdik,” diyen Akın, bu yeniliklerin iş ortaklarıyla birlikte büyümeye olan inançlarının bir göstergesi olduğunu ifade etti.

Kasım İndirimlerine Özel: Kuponmatik ve Özel Taksit Fırsatları

n11 Büyüme ve Dijital Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Orhan Tüzinoğlu ise, bu Kasım ayında kullanıcıları için hazırlanan avantajları tanıttı. Tüzinoğlu, “Kasım kampanyalarımızda, kullanıcılarımız çeşitli ve cazip kupon fırsatlarından yararlanabilecek, ayrıca n11'e özel dijital kuponmatik ile kupon kazanabilecekler. GetirFinans iş birliği ile kullanıcılarımıza peşin fiyatına 9'a varan taksit imkanı sunuyoruz,” diyerek kullanıcıların n11 hesaplarını sık sık kontrol etmeleri gerektiğini hatırlattı. Ayrıca Kasım ayı boyunca özel kampanyalarla dolu canlı yayınlar da platformda yer alacak.

İzmirli İş Ortakları Deneyimlerini Paylaştı

Etkinlikte İzmir merkezli firmalar, n11 ile birlikte nasıl büyüdüklerine dair deneyimlerini paylaştı. Gençay Kırtasiye'den Alp Eren Tosun, Petshopzoo'dan Türkan Gültekin ve Sporthink'ten Kazım Gökay Çiftçi, Kasım kampanyalarına nasıl hazırlandıklarını ve n11'in ürün, stok ve fiyat stratejileriyle satışlarını nasıl artırdıklarını anlattılar. Panelde ayrıca, yoğun alışveriş döneminde başarıya ulaşmak isteyen iş ortaklarına stratejik öneriler ve olası zorlukları aşma konusunda ipuçları verildi.

Heyecan Dolu Bilgi Yarışması ve Ödüller

Etkinliğin en ilgi çekici kısımlarından biri, iş ortakları arasında düzenlenen bilgi yarışmasıydı. Yarışmada en yüksek puanı toplayarak birinci olan İbrahim Odabaşı (Bestpro), Apple MacBook Air kazandı. İkinci olan Tolga Kaya (Ege Kıran) ve Fırat Şimşir (Kültür Matbaası) Siemens Kahve Makinesi, üçüncü Cansın Cavdar (Zitekbilişim) ise Skyjet Nitro Bisiklet ile ödüllendirildi.

Bu etkinlik, n11'in iş ortaklarıyla birlikte güçlenme ve büyüme misyonunu pekiştiren önemli bir buluşma olarak dikkat çekti. Kasım ayı kampanyaları ve yeni fırsatlarla daha geniş kitlelere ulaşmayı hedefleyen n11, iş ortaklarıyla olan güçlü iş birliğini bir kez daha gözler önüne serdi.

Bakmadan Geçme