Narlıdere'de Cumhuriyetin 101. Yılı coşkuyla kutlanacak!

Narlıdere, Cumhuriyet Bayramı'nda nasıl bir atmosferle buluşacak? Fener alayı ve konserler, bayram coşkusunu nasıl artıracak? Türk Halk Müziği Sanatçısı Tolga Sağ, hangi ezgileri dinleyicilere sunacak? Belediye Başkanı Erman Uzun'un davetiyle etkinliklere katılacak Narlıderelileri neler bekliyor?

Narlıdere, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı coşkulu etkinliklerle kutlamaya hazırlanıyor. Narlıdere Belediyesi, Cumhuriyetin 101. yıl dönümü dolayısıyla bir dizi etkinlik organize etti. Kutlamalar, sabah saatlerinde resmi törenle başlayacak, akşam saatlerinde ise fener alayı ve konserlerle devam edecek.

FENER ALAYI VE KORTEJ YÜRÜYÜŞÜ

Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri, 29 Ekim'de saat 19.00'da Dokuz Eylül Üniversitesi eski Güzel Sanatlar Fakültesi önünden başlayacak olan fener alayı ve kortej yürüyüşü ile sürecek. Yürüyüş, Demokrasi Meydanı'nda son bulacak. Bu etkinlik, bayram coşkusunu artırmayı hedefliyor ve Narlıderelilerin katılımı bekleniyor.

MÜZİK DİNLETİLERİ

Fener alayının ardından, saat 19.45'te Karadeniz ezgilerini sahneye taşıyan Moli müzik grubu, Demokrasi Meydanı'nda Narlıderelilerle buluşacak. Akşam saat 21.00'de ise Türk Halk Müziği Sanatçısı Tolga Sağ, meydanda gerçekleştireceği konserle, dinleyicilere birbirinden güzel türküler sunacak.

BAŞKAN UZUN'DAN DAVET

Tüm Narlıderelileri etkinliklere davet eden Narlıdere Belediye Başkanı Erman Uzun, “Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve milli mücadele kahramanlarımızın bize emaneti olan Cumhuriyetimizin 101. yaşı kutlu olsun. Ata'mızın Gençliğe Hitabesi'nde bize atfettiği gibi Cumhuriyetimizi ilelebet payidar kılacak olan bizleriz. Azim ve kararlılıkla Cumhuriyetimize her daim sahip çıkacağız. Tüm komşularımızı Cumhuriyetimizin 101. yaşını gurur ve coşkuyla kutlayacağımız etkinliklerimize bekliyoruz” dedi.

Narlıdere'de, Cumhuriyet Bayramı'nın 101. yılı dolayısıyla düzenlenecek bu etkinliklerin, toplumsal birlikteliği pekiştirmesi ve Cumhuriyet coşkusunu artırması hedefleniyor.

Kaynak: Narlıdere Belediyesi

Bakmadan Geçme