‘Narlıdere'de hizmet sadece zenginlere var’

SILA ARABACIOĞLU İYİ Parti Narlıdere Gençlik Kolları Başkanı Selahattin Demirel, kendi teşkilatının dile getiremediğini açık açık...

TAKİP ET

SILA ARABACIOĞLU

İYİ Parti Narlıdere Gençlik Kolları Başkanı Selahattin Demirel, kendi teşkilatının dile getiremediğini açık açık söyledi. Demirel, Narlıdere'de vatandaşların 'kentsel dönüşüm' mağduriyetini aktardı. Demirel, Narlıdere'de sadece zenginlerin hizmet gördüğünü dile getirerek düşük gelir seviyesindeki vatandaşların unutulduğunu söyledi.

'ABDÜL BATUR KAÇTI'

Narlıdere'de vatandaşlara 'kentsel dönüşüm' sözü verildiğini söyleyen Selahattin Demirel, 'Narlıdere'de vatandaşa söz verip kentsel dönüşüm çalışmalarını hala başlatmıyorlar. Altyapı da sıkıntılar var. Narlıdere'de bir kısım önemserken diğer kısma seçim dönemi dışında uğranmıyor. Narlıdere'de vatandaşların evleri dönüşüm alanına girdikleri için evlerine çivi bile çakamıyorlar elleri kolları bağlandı. Belediye ise bu konuda adım atmıyor. Bu şekilde mağdur olan mahallelerimiz var' diye konuştu.

Narlı Mahallesi, Çatalkaya Mahallesi, İkinci İnönü Mahallesi ve Huzur Mahallesi'nde mağduriyetler yaşandığına dikkat çeken Demirel,, 'Her seçim 'kentsel dönüşüm' başlıyor diyorlar. Sözde bu mahallelerde kentsel dönüşüm 2014'te başlayacaktı. Abdül Batur, kaçtı gitti Konak'a. AK Parti'yi eleştiriyorlar ama en azından belediyelerinde çalışıyor. CHP'li belediyeler yapamıyor çünkü yapacak güçleri ve kadroları yok' dedi.

Demirel, yerel seçimlere işaret ederek, şöyle konuştu:

Şimdi yerel seçimde kentsel dönüşüm başlıyor diyerek vatandaştan oy alacaklar ve beş yıl daha yönetimde olacaklar. Narlıdere gibi güzel bir konumda olan bir yerin sadece zenginlerin hizmet görmesi, gelir seviyesi düşük olan insanların unutulması beni üzüyor. Bana cephe alacaklar biliyorum ama bunların konuşulması gerekiyor.

Bakmadan Geçme