Nihat Kahveci: Real Madrid Arda Güler'e muhtaç mı?

Eski futbolcu ve yorumcu Nihat Kahveci, Arda Güler'in Real Madrid'de süre alamaması hakkında İspanyol basınında çıkan iddialara yanıt vererek, 'Real Madrid kimseye muhtaç değil sorun çıkaran oyuncuyu yok eder' dedi.

Nihat Kahveci, Kontraspor'da gündemi değerlendirirken, İspanyol basınında milli futbolcu Arda Güler'in Real Madrid'de süre alamadığı için sorun çıkardığına dair iddialar üzerine çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Real Madrid'in hiçbir oyuncuya bağlı olmadığını belirten Kahveci, “Koskoca Real Madrid Arda Güler'e mi muhtaç? Bu takımda Mbappe bile vazgeçilmez değil,” dedi. Kahveci, Real Madrid'in sorun çıkaran oyuncuları barındırmayacağını vurgulayarak, Arda'nın bu yapıyı iyi bildiğini belirtti.

Kahveci ayrıca, İspanyol basınının Arda Güler'in daha fazla süre alması gerektiğini savunduğunu, çünkü genç oyuncunun geçen sezon etkili bir performans gösterdiğini ifade etti. Arda'nın fiziksel olarak daha da güçlendiğini söyleyen Kahveci, “Milli maçlarda fiziksel gelişimini net olarak görüyorum, dedi.

Özel Haber

Bakmadan Geçme