Ödemiş Kültürpark Havuzu bu yıl açılmayacak

Ödemiş'te 2014 yılında hizmete giren Ödemiş Belediyesi Kültürpark Havuzu yaz aylarında Ödemişli vatandaşlara hizmet vermekteydi. Her...

Ödemiş'te 2014 yılında hizmete giren Ödemiş Belediyesi Kültürpark Havuzu yaz aylarında Ödemişli vatandaşlara hizmet vermekteydi. Her yıl yaz mevsiminde denize gidemeyen çocuklar ve gençler belediye havuzunda yüzme öğreniyor, eğlenceli vakit geçiriyordu. Ancak Ödemiş Belediyesi Başkanı Mehmet Eriş yaptığı bir açıklama ile havuzun bu yıl açılmayacağını duyurdu. Konuyla ilgili vatandaşların tepkisi ise gecikmedi. Havuzun açılmaması ile ilgili konuşan Ödemişli vatandaşlar; havuzun neden zamanında tadilata alınmadığını, gerekli önlemlerin önceden neden alınmadığını ve Ödemiş'te Emniyet havuzu dışında neden bir alternatif havuz olmadığını sordular.

'KAPALI KAPILAR'

Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş ise 2 Ocak'ta yapılan Belediye Meclis Toplantısında Ödemişli gençlere içerisinde yüzme havuzunun da olduğu tam teşekküllü spor kompleksinin müjdesini vermişti. Ocak ayında verilen müjdeye rağmen Ödemiş'in en sıcak günlerinde gençler ve çocuklar havuza girememekte. Havuzun kapalı olduğunu bilmeyen vatandaş ve gençler ise Kültürpark havuzuna yüzmek için geldiklerinde kapalı kapılarla karşı karşıya kalıyorlar.

Bu yazı havuz keyfinden mahrum geçirecek olan Ödemişliler gelecek yıl için havuzun açılıp açılmayacağını ve müjdesi verilen havuzlu spor kompleksinin yapılıp yapılmayacağını şimdiden merak etmeye başladı bile.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme