Ödemiş Ortaokulu öğrencileri Türkiye Şampiyonası'nda

Ödemiş Ortaokulu'nun ilk defa katılım sağladığı Okul Sporları Federasyonu İzmir Bölgesi Spor Tırmanış yarışmasında birden fazla...

TAKİP ET

Ödemiş Ortaokulu'nun ilk defa katılım sağladığı Okul Sporları Federasyonu İzmir Bölgesi Spor Tırmanış yarışmasında birden fazla derece kazanıldı. Ödemiş Orta Okulu öğrencileri bu dönem katıldığı her klasmanda Türkiye Şampiyonası'na gitmeye hak kazandı.

Ödemiş Ortaokulu Müdür Yardımcısı Kazım Talha Özdemir, elde edilen başarılar sonrası şu cümleleri söyledi:

''Katılımın yoğun olduğu ve birçok kolejin katıldığı yarışmada Ödemiş Ortaokulu öğrencilerinden küçük kızlar takım klasmanında takımımız İl birincisi oldu. Eylül Derin genel sıralamada İl birinciliği ve Sude Naz Eskin genel sıralamada İl üçüncülüğü derecesini aldı. Takım sporcularımızdan Ceren Ece Karaman ve Cemre Cemile Yeşil takımlarına büyük katkı sağladı. Küçük erkeklerde sporcumuz Necati Emre Abacı rakiplerine karşı rotasını tamamlayabilen tek sporcu olarak İl birincisi oldu. Yıldız kızlar klasmanında yarışan sporcumuz Ceren Badem İl ikincisi Yıldız erkekler klasmanında yarışan sporcumuz Eren Kasap İl üçüncüsü ve Yıldız erkek sporcumuz İrfan Adagideli ise il beşincisi oldu. Katıldığımız büyük klasmanlardan dereceyle dönmenin gururunu yaşıyoruz. Aynı zamanda katıldığımız her klasmanda Türkiye Şampiyonasına gitmeye hak kazandık.'' (M.T.)

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme