Ödemiş’te yol çalışmaları hız kesmeden devam ediyor

Ödemiş’te çeşitli kurumların altyapı çalışmaları, yoğun kullanım ve hava koşulları nedeniyle yıpranan yolların bakım ve onarım...

Ödemiş'te çeşitli kurumların altyapı çalışmaları, yoğun kullanım ve hava koşulları nedeniyle yıpranan yolların bakım ve onarım çalışmaları, Ödemiş Belediyesi ve İzmir Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle devam ediyor.

İNCELEMELER VE ÇALIŞMALAR YAPILDI 

Ana arterlerden başlayan çalışmalar, Türkmen Mahallesi'nde ihtiyaç duyulan yollarda sıcak asfalt yaması yapılmasıyla sürüyor. Ödemiş Belediye Başkanı Mustafa Turan, Başkan Yardımcıları M. Cumhur Şener ve Metin Kıral ile birlikte sahada incelemelerde bulundu. Başkan Turan, Barbaros Caddesi'nde devam eden kilit parke taş kaldırım düzenlemelerini de inceledi ve Kuvvetli Mahalle Muhtarı Şenol Kiremit ile vatandaşlarla sohbet etti.

İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NİN DESTEĞİ

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin destekleriyle onarım çalışmalarının hızla devam ettiğini belirten Başkan Mustafa Turan, 'Sıcak yaz mevsiminde zamanı ve imkanları en verimli şekilde değerlendirmek üzere tüm ekiplerimizle sahadayız. Yıpranmış yollarımızın bir an önce onarılması, hemşehrilerimizin yaşadığı sıkıntıların en aza indirilmesi için planlı şekilde ilerliyoruz' dedi.

Turan, ayrıca, Türkmen Mahallesi'nde ihtiyaç duyulan tüm sokaklarda ve caddelerde onarımların program dahilinde süreceğini ifade etti. 'İhtiyaç duyulan her noktada hayatı kolaylaştırmak, yaşam kalitesini artırmak üzere mevsim koşullarına uygun çalışma saatlerinde sahada olacağız. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cemil Tugay'a ve ilgililere ilçemizde gerçekleştirdiğimiz çalışmalara verdikleri destekler için teşekkür ederiz. Yaşanılabilir bir şehir için omuz omuzayız' diye konuştu.

HEDEF YAŞAM KALİTESİNİ ARTIRMAK

Ödemiş Belediyesi, sıcak asfalt yama çalışmalarıyla yolların bakım ve onarımını gerçekleştirirken, bölgedeki diğer düzenlemelerle de yaşam kalitesini artırmayı hedefliyor. Başkan Turan, sahadaki incelemeleri sırasında vatandaşların taleplerini dinleyerek, belediye ekiplerinin en kısa sürede bu talepleri karşılamak için çalışacaklarını belirtti.

ALİ ÖZKAYA

Bakmadan Geçme