Okan Buruk Galatasaray’dan Ayrılıyor!

Sezon başında göreve gelen ve ilk sezonunda büyük bir başarı gösteren Buruk’un, Galatasaray’dan ayrılmasının sebebi olarak...

Sezon başında göreve gelen ve ilk sezonunda büyük bir başarı gösteren Buruk'un, Galatasaray'dan ayrılmasının sebebi olarak kulübün yeni sözleşme teklifi sunmaması gösteriliyor.

VEDA EDİYOR

Süper Lig'de Galatasaray'ın başında 2. sezonunu geçiren Okan Buruk, görevini sezon başında bırakacak. Kulübe yakın kaynaklardan gelen haberlere göre; seçim öncesi birçok oyuncu ile sözleşme uzatma kararı alan Galatasaray'da sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Buruk'a bir teklif yapmadı. Başarılı çalıştırıcının bu yüzden takımdan ayrılabileceği belirtildi.

OPSİYONU DEVREYE GİRMİŞTİ

Tecrübeli çalıştırıcı sarı-kırmızılı takımın başına geçtiğinde 1+1 yıllık sözleşmeye imza atmıştı. Buruk'un takımı geçen sezon şampiyon olunca opsiyon maddesi devreye girmiş ve sözleşmesi bir sezon daha uzatılmıştı.

SEZON RAKAMLARI

Okan Buruk, Galatasaray'ın başında bu sezon tüm kulvarlarda 47 maça çıktı. 51 yaşındaki çalıştırıcı, bu karşılaşmalarda 35 galibiyet, 6'şar beraberlik ve mağlubiyet alarak 2.36 puan ortalaması tutturmayı başardı.

Bakmadan Geçme