Okan Kırmacı: Sözün bittiği yerdeyiz!

İzmir'de yapımı yılan hikayesine dönen ve siyasi polemikle yeniden gündeme gelen Karşıya Stadı için söylenen sözler artık taraftarlardan karşılık bulmuyor.

2019 yılından beri kent gündemini meşgul eden Karşıyaka Stadı krizi yeniden alevlendi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ'ın stadın yapımı için yetkinin İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde olduğuna yönelik sözleri ve “6 aydır sesleniyoruz, sessiz kalıyorlar. Büyükşehir'in önünde hiçbir engel yok. Büyükşehir'den henüz bir hamle gelmedi” açıklamaları krizi yeniden tırmandırdı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Hamza Dağ'ın açıklamalarına yönelik yayımladığı yazılı açıklamada ise hükümetin stadın yapımı için gerekli arazinin tahsisine yönelik izinin beklettiğine vurgu yapılarak, “Sayın Dağ'ı stat konusunu siyasi malzeme haline getirmek yerine sürece katkı vermeye davet ediyoruz" denildi.

Konu ile ilgili konuşan İzmir Büyükşehir Belediyesi Cemil Tugay, hükümetin gerekli izni vermesi durumunda stadın 3 yıl içerisinde bitirileceğini söylemesi de Karşıyaka taraftarını memnun etmedi.

OKAN KIRMACI'DAN KISA VE NET AÇIKLAMA

Alevlenen krizin ardından Karşıyaka Taraftarlar Derneği Başkanı Okan Kırmacı, “Sözün bittiği yerdeyiz” ifadelerini kullandı.

AÇIKLAMALAR KARŞILIK BULMUYOR

2019 yılından beri kentin gündemini meşgul eden ancak bir türlü somut bir adımın atılmadığı Karşıya stadı için siyasilerin verdiği mesajlar, Karşıyaka cephesinde karşılık bulmuyor. Taraftarlar; verilen ve tutulmayan sözlerden, yaşanan siyasi çekişmelerin gölgesinde Karşıyaka Stadı'nın yapılacağı günü bekliyor.

Özel Haber

Bakmadan Geçme