Okul çevrelerine yoğun denetim

İzmir Karabağlar’da okul önleri ve çevresindeki iş yerlerinde  polis ekipleri yoğun bir denetim gerçekleştiriyor. Polisler,  internet...

TAKİP ET

İzmir Karabağlar'da okul önleri ve çevresindeki iş yerlerinde  polis ekipleri yoğun bir denetim gerçekleştiriyor. Polisler,  internet kafe, kahvehane ve parklarda geniş güvenlik önlemleri alıyor.  Mart ayında söz konusu denetimler esnasında, polis ekipleri tarafından 275 kişiye idari para cezası işlemi uygulandı.

Karabağlar İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ilçede bulunan okulların önü ve çevresindeki iş yerlerinde sıkı güvenlik önlemlerini sıkı bir şekilde alıyor. Polis ekiplerinin gerçekleştirdikleri denetimlerde, okul çevrelerinde bulunan 26 internet kafe, 30 kahvehane ve 71 park, bahçe, tekel bayi ve metruk bina kontrol edildi.

Karabağlar İlçe Emniyet Müdürü Cemal Cihan da okul önlerindeki kontrollere büyük önem verildiğini ve bu denetimlerin süreceği dile getirdi.

İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada da, 'Geleceğimizin teminatı çocuk ve gençlerimizin suça sürüklenmesi ve suç mağduru olmalarının engellenmesi, eğitim ve öğretimin güvenli bir ortamda sürdürülmesi adına denetimlerimiz devam edecektir' ifadeleri kullanıldı.

İHA

(Y.K.)

 

Bakmadan Geçme